HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2018 Çarşamba Saat: 09:09

ZAYIFLAMAK İÇİN ORDU’YA GELDİLER!

106 kilo olan Semiha Özdemir ile 128 kiloluk arkadaşı Aysel Mert, Almanya’da diyetisyenlere gitti. Bir türlü kilo veremeyen ve sağlık sorunları yaşayan ikili Türkiye’ye geldi, Medical Park Ordu Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı oldu. Yeni
ZAYIFLAMAK İÇİN ORDU’YA GELDİLER!

106 kilo olan Semiha Özdemir ile 128 kiloluk arkadaşı Aysel Mert, Almanya’da diyetisyenlere gitti. Bir türlü kilo veremeyen ve sağlık sorunları yaşayan ikili Türkiye’ye geldi, Medical Park Ordu Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı oldu. Yeni bir hayata ‘merhaba’ dedi…

Almanya’da yaşayan 36 yaşındaki Semiha Özdemir ve 28 yaşındaki Aysel Mert obezite ameliyatı olmak için Türkiye’ye geldi. İki arkadaş kendilerini, gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ile adını duyuran Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahisi alanında Uzman Genel Cerrah Op. Dr. Erkan Aksoy’a emanet etti.

YENİ BİR YAŞ, YENİ BİR HAYAT

106 kilo olan Semiha Özdemir ile 128 kiloluk Aysel Mert’in, tüp mide ameliyatları başarılı geçti. İdeal kilolarına kavuşmalarının önünde hiçbir engel kalmadığını söyleyen Özdemir, duygularını şöyle dile getirdi: “Arkadaşım Aysel ile uzun zamandır kilo sorunu yaşıyorduk. Farklı diyetler uyguladık fakat istediğimiz kilolara ulaşamadık. Obezite ameliyatı olmaya karar verdik. Almanya’da obezite ameliyatı yapan birçok merkez var, fakat Türkiye’de bu ameliyatın daha başarılı bir şekilde gerçekleştiren Op. Dr. Erkan Aksoy’un adını duyduk. Medical Park Ordu Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkiklerin ardından ameliyata engel bir durum olmadığı anlaşıldı. Ameliyat olduğum gün güzel bir tesadüf ile benim doğum günüme denk geldi. Medical Park Ordu Hastanesi sayesinde yeni yaşımda yeni bir hayat kazanmış oldum. Doktoruma ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kilo sorunu olanlar gönül rahatlığıyla bu ameliyatı olabilirler. Yeter ki hekim ve hastane tercihini doğru yapsınlar ve ameliyat sonrası önerilenleri uygulasınlar.”

‘HASTALIKLARIN ÖNÜNE GEÇTİK’

Aşırı kilonun çağın en önemli hastalığı olduğuna vurgulayan Op. Dr. Erkan Aksoy şu bilgileri verdi: “Obezite, yaşam kalitesini ve süresini önemli derecede etkiliyor. Şeker ve tansiyon gibi birçok önemli hastalığa davetiye çıkarıyor. Obezitenin cerrahi tedavisi günümüzde başarıyla uygulanıyor. Hastalarda kilo kaybının yanı sıra obeziteye bağlı diyabet, hipertansiyon gibi önemli sağlık sorunlarında da ciddi düzelmeler görülüyor. Ameliyat sonrası sürecin de en az ameliyat kadar önemli olduğunu unutmamak gerekir. Donanımlı uzman ekibimiz ile birlikte ameliyat sonrası süreci planlayarak hastanın arzu edilen kilo ve vücut yapısına ulaşmasını sağlıyoruz. Bu sayede hastalarımız son derece konforlu ve risklerden arınmış şekilde yeni bir hayata başlama imkânı buluyorlar.”

Anahtar Kelimeler : ZAYIFLAMAK, İÇİN, ORDU’YA, GELDİLER!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız