HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Haziran 2018 Perşembe Saat: 08:31

BURUN ESTETİĞİNİN FAYDALARI NELERDİR ?

Özel Ordu Sevgi hastanesi kulak burun boğaz doktoru Yonca Çoluk burun estetiği ameliyatı hakkında bilgilendirmede bulundu. Doktor Çoluk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  Burnunuza yapılan küçük bir değişiklik bile görüntünüzde b
BURUN ESTETİĞİNİN FAYDALARI NELERDİR ?

Özel Ordu Sevgi hastanesi kulak burun boğaz doktoru Yonca Çoluk burun estetiği ameliyatı hakkında bilgilendirmede bulundu. Doktor Çoluk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  Burnunuza yapılan küçük bir değişiklik bile görüntünüzde büyük değişiklik yaratır. Çoğunlukla burun estetiği ameliyatı olmuş pek çok hasta ameliyatının sonucundan memnun kalıyor. Açık konuşmak gerekirse burun estetiğinin kişiye sağladığı en büyük fayda kişinin görüntüsünden dolayı kendine güvenini yeniden kazanmış olmasıdır. Yerleşik kanıya göre yüz simetrisi eşit olan kişiler daha güzel ve yakışıklıdırlar. Evet yüze simetrik ve uyumlu bir buruna sahip olmak kişinin daha güzel görünmesini sağlıyor. Burun estetiği ameliyatı ile burun düzeltilip yüzdeki simetrik denge yapılandırılıyor.

Büyük ya da şekil itibariyle anormal görünümlü bir burun yüzün tam ortasında olması sebebiyle maalesef hemen dikkatleri üzerine çeker. Rinoplasti ile burnunuzda yapılacak her değişiklik, yüzünüzdeki tüm özelliklerin de öne çıkmasını sağlayacaktır. Evet gözlerinizin ne kadar güzel olduğunu daha sık duymaya başlayabilirsiniz. Pek çok hasta ameliyat sonrasında fiziksel ve psikolojik olarak kendini daha iyi ve mutlu hissediyor özellikle ergenlik döneminden itibaren burnu ile ilgili üzücü şakalara maruz kalmış kişiler.

Burun estetiği ameliyatının dış görünüşte sağladığı faydaların yanı sıra çok önemli fonksiyonel faydalarıda var. Burun şekline bağlı olarak nefes almakta güçlük çeken hastaların ameliyat sırasında burun kanallarının açılması daha rahat nefes almalarını sağlayacak ve burun fonksiyonları doğru şekilde çalışmaya başlayacaktır. Aynı zamanda kıkırdak deviasyonu ya da burun asimetrisi gibi doğuştan getirilen bir takım rahatsızlıkların ortadan kalkmasına da yardımcı olacaktır.

Uyku kaliteniz artar

Uyku sorunlarının büyük bir çoğunluğunun nedeni kişilerdeki solunum sorunlarından kaynaklanır. İnsanların solunum yollarındaki bozukluklar, engeller ya da tıkanıklıklar; uyku apnesi başta olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Bu tarz sağlık sorunlarını gidermek için farklı tedavi teknikleri uygulansa da çoğunlukla rinoplasti ya da revizyon burun estetiği ameliyatları en kesin çözüm alternatifi olabiliyor.

 Uzun lafın kısası burun estetiği ameliyatı ile sağlıklı nefes alacak, rahat uyuyacak ve yeni görüntünüzle kendinizi çok daha iyi hissediyor olacaksınız.

Anahtar Kelimeler : BURUN, ESTETİĞİNİN, FAYDALARI, NELERDİR, ?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız