HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Temmuz 2018 Çarşamba Saat: 09:03

ŞİFAYI ORDU’DA BULDU

 
ŞİFAYI ORDU’DA BULDU

 

 

Uzun yıllar Avusturya’da yaşamış, son 2 yıldır Ordu’nun Yağızlı köyünde ikamet eden 62 yaşındaki Necat Özkan Avusturya’da 4 kez bel fıtığı ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra bir nebze de olsa şikayetleri geçmedi. Son dönemlerde artan şikayetleri sonrası bir yakınının tavsiyesi üzerine Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Eroğlu’na başvurdu. Necdet Özkan, gerçekleştirilen başarılı operasyon sonrası ağrılarından kurtulup sağlığına yeniden kavuştu.

 

 

Geçirdiği 4 ameliyata rağmen şikayetleri geçmeyen Özkan, son 1 haftadır belinde ve her iki bacağındaki şiddetli ve giderek artan ağrılar sebebiyle Ordu’da birçok hastaneye başvurdu. Yapılan MR ve tomografileri çekimlerinin ardından yeniden ve acilen ameliyat olması gerektiği belirlendi. Daha önce Avusturya’da 4 kez ameliyat olan ve 5. kez olacağı bir ameliyatın daha çok riskli olacağını düşünen ve bundan tedirgin olan Özkan, ameliyat olma kararı vermekte son derece zorlandı. Yakınlarından aldığı tavsiyeler üzerine Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Eroğlu’na başvurdu ve Dr. Eroğlu’nun yapacağı ameliyat ve ameliyat sonrası süreç ile ilgili son derece detaylı bilgiler vermesiyle kafasındaki tüm soruların yanıtını bulunca ameliyatını olmaya karar verdi.

 

3 Saatlik Operasyonla Koltuk Değneklerinden Kurtuldu

Hastanın ameliyatı hakkında bilgi veren Beyin ve Sinir Cerrahı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Eroğlu “Hasta bize geldiğinde “2 senedir narkotik ağrı kesici içeren ağrı bandına bağımlı olduğunu ve koltuk değneği olmadan yürüyemediğini, belinde şiddetli ağrıları” olduğunu söyledi. Geçmiş dönemlerde 4 kez bel fıtığı ameliyatı olmuş fakat şikayetleri geçmemiş durumdaydı. Yaptığımız incelemelerin ardından belinde 2 adet ilerlemiş fıtık ve 5 mm kadar daralmış kanal çapı saptadık. Hastanın daha önce başka merkezlerde 4 kez ameliyat olmasının ve kanal çapının ileri derecede daralmış olmasının ameliyat riskini arttırmasına rağmen 3 saat süren başarılı operasyonumuzla hastamız ağrılarından kurtuldu, aynı gün yürütüldü, 4 gün sonra ise koltuk değneklerinden ve ağrı bandından kurtulmuş şekilde taburcu ettik.” dedi.

 

Geçirdiği operasyon sonrası memnuniyetini dile getiren Necat Özkan; "senelerdir bel ve bacaklarımda ağrı yaşıyordum. Bu yüzden Avusturya’da 4 kez ameliyat oldum. Son 1 haftadır sıklaşan ağrılarımla beraber ayaklarımda kuvvet kaybı yaşamaya ve koltuk değneği olmadan yürüyememeye başladım. Bu yüzden yeniden tedavi arayışına girdim. Başvurduğum birkaç hastaneden sonra bir yakınımın tavsiyesi üzerine Dr. Ahmet Bey’e müracaat ettim. Kendisinin yapmış olduğu açıklamalar ve duyduğum güven üzerine ameliyatımı olmaya karar verdim. Dr. Ahmet Bey, ameliyat öncesinden başlayarak taburcu olana kadar her an yanımda oldu ve benimle çok ilgilendi. Her geçen gün daha da iyileşme olduğunu fark ediyorum. Artık koltuk değneği kullanmadan rahatlıkla yürüyebiliyorum. İlgisini ve sevgisini esirgemeyen Medical Park Ordu Hastanesin çalışanlarına ve beni yeniden ayağa kaldıran doktoruma çok teşekkür ediyorum’” diyerek memnuniyetini ifade etti.

 

 

Anahtar Kelimeler : ŞİFAYI, ORDU’DA, BULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız