HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ağustos 2018 Perşembe Saat: 08:55

Gurbetçiler Medical Park’a emanet

Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney, yaz tatillerini kendi memleketlerinde geçirmek isteyen gurbetçilere uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
Gurbetçiler Medical Park’a emanet

Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney, yaz tatillerini kendi memleketlerinde geçirmek isteyen gurbetçilere uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

 

Türkiye’nin lider sağlık markaları Medical Park ve Liv Hospital’ı bünyesinde barındıran MLP Care’in 13’üncü hastanesi olan Medical Park Ordu Hastanesi, Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’den hatta yurtdışından yabancı hastalara uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunuyor.

 

Gurbetçiye özel sigorta anlaşması

Multidisipliner bakış açısını hasta odaklı hizmet anlayışıyla bir araya getiren Medical Park Ordu Hastanesi, sağlık turizminde de önemli bir rol üstleniyor. Azerbeycan, Gürcistan, Libya ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen hastaların yanı sıra, yazın yurtdışından gelen gurbetçi vatandaşlara da yapılan sigorta anlaşmaları ile geniş kapsamlı sağlık hizmeti sunuyor.

 

Kişiye özel sağlık hizmeti

Yenilenen klinikleri, ileri teknoloji tıbbı cihaz donanımlarıyla kişiye özel sağlık hizmeti sunduklarına dikkat çeken Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney, “Almanya, Hollanda ve Avusturya gibi Ordu’lu hemşerilerimizin çoğunlukta olduğu ülkelerdeki gurbetçi vatandaşlarımız, yaşadıkları ülkelerdeki yüksek maliyetli sağlık hizmetleri nedeniyle nitelikli ve uygun fiyatlı tedavi alamamaktadırlar. Özel ve geniş kapsamlı check-up programları, kişiye özel estetik ve plastik cerrahi uygulamaları, botoks, vücut şekillendirme, lazer epilasyon, cilt yenileme, bölgesel zayıflama ve acısız, ağrısız fue tekniği ile saç ekimi gibi uygulamaların yanı sıra alanında uzman hekim kadrosuyla sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Gurbetçi vatandaşlarımız tatil için Ordu’ya geldiklerinde, Avrupa standartlarının üstünde hızlı ve başarılı bir şekilde ilerleyen profesyonel sağlık hizmetini, çok daha ekonomik bir şekilde alacaklarına işaret eden Genel Müdür Yardımcısı Güney,“Tüm bunların yanı sıra sosyal hayatın her alanında birçok etkinlikte Medical Park ailesi olarak yer almayı ve şehrimizin kültürel faaliyetlerine katkı sağlamayı da görev olarak görüyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : Gurbetçiler, Medical, Park’a, emanet

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız