HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2018 Cuma Saat: 09:13

MEVSİMLİK DEĞİL HER DAİM SAĞLIK

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, Mevsimlik Tarım İşçileri (METİP)  için Altınordu ilçesine bağlı Saraycık mahallesinde kurulan alanda sağlık desteği veriyor. İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih
MEVSİMLİK DEĞİL HER DAİM SAĞLIK

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, Mevsimlik Tarım İşçileri (METİP)  için Altınordu ilçesine bağlı Saraycık mahallesinde kurulan alanda sağlık desteği veriyor.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, Başkan Yardımcısı Dr. Özkan Yazıcı ve beraberindeki heyet ile birlikte, Altınordu ilçesi Saraycık mahallesinde kurulan METİP alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Alanda hizmet vermekte olan sağlık personeli ile görüşen Aydın, hizmet sunarken karşılaşılan eksik, ihtiyaç ve problemleri dinledi.

Alın teri ile geçimlerini temin etmek amacıyla evlerinden ayrılarak, ilimize çalışmaya gelen tarım işçilerimizin sağlığı için her daim hizmetlerindeyiz diyen Aydın, şu açıklamalarda bulundu;  “Bu zamana kadar aralarında gebe, bebek, çocuk ve lohusalar da olmak üzere toplamda 203 vatandaşımıza aşı, izlem, kanser taraması ve birinci basamak teşhis ve tedavi hizmetleri sunduk. 143 çocuğumuza ağız ve diş sağlığı taraması yaparak, diş fırçası ve diş macunu dağıttık. Aynı zamanda 73 çocuğumuza beslenme ve mahremiyet eğitimi verdik.

Alanda kullanılan hem içme hem de kullanma suyundan düzenli olarak numune alarak, halk sağlığını tehdit edebilecek riskler açısından takibini yapıyoruz. Burada hizmet sunan personelimize teşekkür ederek tarım işçilerimize kolaylıklar diliyorum”      

 

Anahtar Kelimeler : MEVSİMLİK, DEĞİL, HER, DAİM, SAĞLIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız