HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2018 Çarşamba Saat: 08:31

ESTETİK ŞAKAYA GELMEZ!

 
ESTETİK ŞAKAYA GELMEZ!

 

Estetik günümüzde lüks olmaktan çıktı, ihtiyaç haline geldi. Ancak değişim için çıktığınız yol, ‘merdiven altı’ merkezler yüzünden facia ile sonuçlanabilir. Medical Park Ordu Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Nazlı Tosun konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

 

Estetik ameliyatlarının genel vücut sağlığına destek verici olumlu ektileri var. Meme küçültme işlemi sırt ve boyun ağrılarınızı giderir. Göz kapağı operasyonu görüş alanınızı düzenler. Burun estetiği ile görünümünüzle birlikte nefes alışınızda düzeltilebilir. Ve bunun gibi birçok olumlu etkisi olan ameliyatlar, aynı zamanda kişilerin kendilerine duydukları güveni de destekler. Estetiğin artık lüks değil ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Medical Park Ordu Hastanesi’nin Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Bölümü’nden Op. Dr. Nazlı Tosun, “Merdiven altı merkezlerde sağlığınızı riske atmayın” uyarısında bulundu.

KUAFÖRDE LAZER YAPILMAZ!

Her türlü estetik işleminin uzmanlar tarafından yapılması gerektiğinin altını çizen Op. Dr. Nazlı Tosun, “Kuaför, güzellik salonu ve güzellik merkezi adı altında faaliyet gösteren işletmelerde yaptırılan estetik uygulamalar vücudunuzda kalıcı hasarlara yol açabilir. Botoks, dolgu, her türlü enjeksiyon uygulaması, leke tedavisi ve lazer tedavileri alanında uzman hekimler tarafından yapılmalıdır. Vücutla uyumlu olmayan dolgu maddeleri sağlık açısından ciddi komplikasyonlara yol açabilir” dedi.

SAĞLIĞINIZ UZMAN ELLERDE…

Uluslararası sağlık standartları ve hasta odaklı üstün hizmet anlayışı doğrultusunda “herkes için sağlık” mottosuyla hareket eden Medical Park, güzelliğe ve iyi yaşama dair hizmetlerini hastanelerinde VM Estetik markası çatısı altında sunuyor. VM Estetik; psikolojiden plastik cerrahiye kadar güzelliğe ve iyi hissetmeye yönelik birçok hizmeti ileri teknoloji cihazlar ve profesyonel ekiplerce sunuyor.

Anahtar Kelimeler : ESTETİK, ŞAKAYA, GELMEZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız