HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 09:25

SAĞLIKTA KALITE DEĞERLENDIRILDI

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet sunan Fatsa Devlet Hastanesi sağlıkta kalite değerlendirmesinden yüksek puan alarak bir başarıya imza attı. Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını es
SAĞLIKTA KALITE DEĞERLENDIRILDI

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet sunan Fatsa Devlet Hastanesi sağlıkta kalite değerlendirmesinden yüksek puan alarak bir başarıya imza attı.

Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen 'Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik' kapsamında hastanede kalite değerlendirilmesi yapıldı.

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığınca  yapılan değerlendirmede, Fatsa Devlet Hastanesi 92,24 puan alarak bir başarıya imza attı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Bakanlığımız 'Sağlıkta Kalite' değerlendiricileri tarafından, hasta ve çalışan güvenliği standartları başta olmak üzere sağlık hizmeti sunum kalitesi standartları yerinde görülerek değerlendirildi.  

Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığınca  yapılan değerlendirmede,  Fatsa Devlet Hastanemiz 92,24 puan alarak bir başarıya imza attı.

Vatandaşlarımıza sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini hep bir adım daha ileriye taşımak amacıyla zaman mevhumu gözetmeden çalışıyoruz. Sağlıkta Kalite çalışmaları hem hasta güvenliği ve memnuniyeti hem de çalışan güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemli. Bu nedenle, hastanelerimizde ‘Kalite’ çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz.. Bir sonraki kalite değerlendirmesinde daha yüksek puan almak için gayret göstereceğiz.

Hastanelerimizdeki sağlık hizmetlerini, kalite standartları çerçevesinde ve özenle sunulmasını sağlayan ve sunan başta Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Alper Delier, İdari Mali Hizmetler Müdürümüz Mustafa Güldiken olmak üzere tüm çalışanlarımıza ve katkılarından dolayı Bakanlık değerlendirici ekibine teşekkür ediyorum."

 

Anahtar Kelimeler : SAĞLIKTA, KALITE, DEĞERLENDIRILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız