HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2019 Salı Saat: 09:01

MUCİZE ANNE SÜTÜ

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Bebek Dostu Sağlık Kurumları çalışmaları kapsamında kamu ve özel hastanelerin sağlık hizmetleri müdürleri, eğitim ve kalite birim sorumlularının katılımı ile Anne Sütü - Bebek Dostu bilgile
MUCİZE ANNE SÜTÜ

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Bebek Dostu Sağlık Kurumları çalışmaları kapsamında kamu ve özel hastanelerin sağlık hizmetleri müdürleri, eğitim ve kalite birim sorumlularının katılımı ile Anne Sütü - Bebek Dostu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda anne sütünün önemi, bebek dostu hastane programının kaliteli şekilde yürütülmesi için 2019 yılı içinde yapılması planlanan uygulamalar Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ÇEKÜS Biriminde görevli Ebe Arzu Sürmeli tarafından anlatıldı.

Ayrıca yıllık doğum sayısı 500'ün altında olan kamu hastanelerinin Bebek Dostu Sertifikaları verildi. Toplantıya katılan Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, anne ve bebeğin sağlığının korunması, anne ve bebek ölümlerinin önlenmesi için anne sütünün önemli olduğunu, annelerin normal doğuma teşvik edilerek anne sütü verilmesinde etkili olacağını belirtti.

Aydın, “ALTIN BEBEK DOSTU İL” olarak tüm kamu ve özel hastanelerimizde bu konuda gerekli hassasiyetin gösterileceğine inandığını ifade ederek, “Tüm sağlık çalışanlarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, her konuda da kendilerine destek olacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : MUCİZE, ANNE, SÜTÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız