HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Şubat 2019 Pazartesi Saat: 10:28

KADIN HASTALIKLARINA LAZERLİ ÇÖZÜM

Özel Ordu Sevgi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü bilgilendiriyor. Lazerle teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte tıpta kullanım alanlar giderek artmış ve buna paralele olarak genital estetik uygulamalarda da kullanılmaya başla
KADIN HASTALIKLARINA LAZERLİ ÇÖZÜM

Özel Ordu Sevgi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü bilgilendiriyor.

Lazerle teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte tıpta kullanım alanlar giderek artmış ve buna paralele olarak genital estetik uygulamalarda da kullanılmaya başlanmıştır. Bu uygulamaların herhangi bir zararı yoktur, ağrısızdır ve kısa sürede hasta sosyal hayatına döner.

Genital estetik kavramının sadece ameliyatlarla yapılan işlemler olmaktan çıktığını ve ameliyatsız estetik tabiri ile özdeşleşen lazer ve radyofrekans gibi teknolojilerle bir adım daha öne taşındığını görebiliriz.. Bu sayede iş gücü kaybı ve ameliyat sonrası gerekli olan uzun iyileşme süresi minimize ediliyor. Böylece birçok hasta, uygulama sonrası sosyal hayatına hızlı bir dönüş yapıyor. Bu işlemler arasında genital estetik, vajen daraltma ve idrar kaçırma tedavilerini sayabiliriz.

İDRAR KAÇIRMA ve TEDAVİSİ

İdrar kaçırma probleminin uzun vadede fiziksel rahatsızlıklar gibi patolojik sorunlara da yol açabildiğini söyleyen Özel Ordu Sevgi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sinan Akgül, hem sosyal hem de iş hayatını olumsuz etkileyen idrar kaçırmanın ameliyatsız lazerle tedavi edilebileceğini belirtti.

Araştırmalar doğurganlık çağındaki kadınların yüzde 20-46’sının, menopozdaki kadınların ise yüzde 40-69’unun idrar kaçırma sorunu yaşadıklarını gösteriyor. Pek çok kadın idrar kaçırma sorunu sebebiyle kendini sosyal hayattan soyutlayarak ya da evden çıkmayarak kendi çabasıyla çözmeye çalışıyor.

İncontilase (Lazerle İdrar Kaçırma Tedavisi) ile ameliyat, anestezi, kesi ve dikiş olmadan idrar kaçırma probleminin çözülebildiğini aktaran Özel Ordu Sevgi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sinan Akgül “Hafif ve orta derecede, stres ve karışık tip idrar kaçırma sorununda, etkili olan bu tedavi yönteminde; Er: YAG lazer teknolojisi sayesinde üretral bölgede (işeme borusu) ve idrar kesesi ön duvarında fototermal (ısı) etkisi ile gerilim ve sıkılaşma sağlanıyor. Hastaların çoğunda tek seans yeterli oluyor ancak bazı hastalarda gerek görülür ise 1 ay sonra bir uygulama daha yapılabiliyor” dedi.

LAZER TEDAVİSİNİN AVANTAJLARI NELER?

Operasyon öncesi ve sonrasında hiçbir bakım gerektirmez.

Ameliyat, anestezi, kesi ve dikiş gerektirmez.

Uygulama esnasında ve sonrasında acı duyulmaz.

20-25 dakika gibi kısa bir sürede uygulanabilir.

Günlük yaşantıya hemen dönülebilir.

Yüksek başarı oranları ve hasta memnuniyeti sağlayan etkili bir yöntemdir.

Komplikasyon riski ve yan etkisi yoktur.

 

Anahtar Kelimeler : KADIN, HASTALIKLARINA, LAZERLİ, ÇÖZÜM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız