HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mart 2016 Cumartesi Saat: 10:57

MEDICAL PARK’ DAN BİR İLK DAHA

Medical Park Ordu Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölümlerinde gerçekleştirilen operasyonlar ile bir başarıya daha imza attı.
MEDICAL PARK’ DAN BİR İLK DAHA

Medical Park Ordu Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölümlerinde gerçekleştirilen operasyonlar ile bir başarıya daha imza attı.

Medical Park Ordu Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı  Dr. Turgay Burucu ve ekibinin gerçekleştirdiği operasyonla 61 yaşındaki Hatice Çamlıca’nın kol atardamarında ki %80  darlık kasık atardamarından kapalı yöntemle girilerek başarılı bir stentleme işlemi uygulandı.

Mesudiye’de ev hanımı olarak yaşayan evli ve iki çocuk annesi 61 yaşındaki Hatice Çamlıca uzun yıllardır  sağ kolda ağrıları nedeniyle çeşitli tedaviler görüyordu. Şikayetlerine bir sonuç alamayan Hatice Çamlıca, Medical Park Ordu Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde değerlendirilmesinin sonucu yapılan muayene ve tetkik ile sağ kol atardamarında %80 darlık saptanmıştır. Hastanın uyutulmadan lokal anestezi ile kasık atardamarından kapalı yöntemle girilerek başarılı bir stentleme işlemi uygulanmıştır. Hastanın şikayetleri gerilemiş olup, kısa sürede günlük hayatına geri döndü.

Operasyonu gerçekleştiren Kardiyoloji Uzmanı Dr. Turgay Burucu ise şu bilgileri verdi:

‘’Hastamızın şikayetleri uzun süredir olup çeşitli tedaviler almıştır. Hastamıza yapılan değerlendirmeler ve tetkikler sonucunda sağ kol atardamarında ciddi darlık saptanmıştır. Hastamıza daha önceki yapılan tedavilerde sinir sıkışıklığı düşünülmüş olup damar sitemi net değerlendirilmemiştir.Yapılan değerlendirmede  sağ koldaki nabızlarının zayıflığı mevcut olup ileri tetkikinde sağ kol atardamarında darlık saptanmıştır. Kapalı yöntemle kasık damarından girilerek başarılı bir şeklide  damar darlığı stentleme yöntemi ile giderildi. Sağlığına kavuşan hastamız kısa sürede  normal hayatına geri döndü.

Hastanemizde bu tür özellikli işlemler deneyimli ekip ve ekipman sayesinde başarılı bir şeklide yapılmaktadır.’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Uygulanan işlem sonrası sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Hatice Dönmez ise “Başta beni sağlığıma kavuşturduğu için doktorum Uzm. Dr. Turgay Burucu’ ya ve tedavim süresince benimle ilgilenen hastane personeline teşekkür ederim.”dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Anahtar Kelimeler : MEDICAL, PARK’, DAN, BİR, İLK, DAHA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız