HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ağustos 2017 Pazartesi Saat: 07:15

LAZERLE YÜZ GENÇLEŞTİRME TEDAVİLERİ

Özel Ordu Sevgi Hastanesi  Doktorlarından Berrin Alptekin, lazerle yüz gençleştirme tedavileri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Alptekin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Modern insan sağlıkla yaşayıp yaş alırken, akr
LAZERLE YÜZ GENÇLEŞTİRME TEDAVİLERİ

Özel Ordu Sevgi Hastanesi  Doktorlarından Berrin Alptekin, lazerle yüz gençleştirme tedavileri konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Alptekin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Modern insan sağlıkla yaşayıp yaş alırken, akranlarından daha taze ve sağlıklı bir cilt yapısına sahip olmak istemektedir. Medikal estetik teknolojileri ve ürünleri de bu haklı ihtiyaca cevap vermek üzere daha donanımlı hale gelmektedir.

     Bu bağlamda, teknolojik seçeneklerin hala en yaygın ve etkili olanlarından biri de lazer teknolojileridir.

      Bizim kliniğimizde kullandığımız lazer cihazımız da Nd yag ve Er yag dalga boylarıyla nonablatif ve ablatif cilt yenileme seçeneklerini sunmaktadır. Hastamızın sorunuyla ilintili olarak değişmekle birlikte bazen Nd yag dalga boyunun agresif olmayan tedavileri, bazen de Er yag dalga boyunun agresif ve bir o kadar tedavi edici etkinliği yüksek parametreleri kullanılmaktadır.

       Yüz gençleştirme de çoğu zaman cilt altı planların uyarılıp, kollagen üretiminin canlandırılması, cildin elastikiyet ve sıkılığının arttırılmasında yeterli olabilmektedir.

       Ciltte izler, lekeler ve derin çizgilerle gelen hastalarımızda ise, total ya da  fraxionel soyucu tedaviler yapmak, çok daha iyi sonuçlara, kısa zaman ve az sayıda seansla ulaşmamızı sağlayabilmektedir.

        Ayrıca cihazımıza ait 4D Yüz yenileme adında  kombine bir işlemimiz vardır 

ki, bu, ağız içinden dudak ve çevresi dokuların tedavisiyle başlayıp, yüz ve dekolte cilt yenileme, doku sıkılaştırma ve lazer peelingden oluşan 4 basamaklı bir tedavidir. Bu çalışma yaz hariç her dönem yapılabilip, ayda bir yapılan 3 seans, ince çizgilerde açılma, dokularda şıkılaşıp, dolgunlaşma, ciltte aydınlanma için yeterli olmaktadır.

      Lazer tedavilerine başlamak için cilt soyucu ilaç yada tedavileri 3-6 aydır yaptırmamış olmak gerekmektedir. İşlem sonrası ev tedavileri duruma göre değişmekle beraber, genellikle ilk 3 gün antibiyotikli kremler, sonrası epitelizan kremler önerilmektedir. Bu işlemlerin hepsinde olduğu gibi 3-5 gün havuz denizden uzak kalmak ve 3 ay boyunca yeterli güneş koruma uygulamak zorunludur. İşlemler uzun süre kalıcı sonuçlar oluşturup, zaman zaman botox, dolgu ya da mezoterapi gibi diğer işlemlerle de kombine edilebilmektedir.” (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : LAZERLE, YÜZ, GENÇLEŞTİRME, TEDAVİLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız