HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ekim 2017 Cuma Saat: 09:44

AKADEMİSYENLER ORDU'DA BULUŞACAK

Medical Park Türkiyenin önde gelen Jinekolojik Onkoloji alanında uzman akademisyenleri Orduya getiriyor. Bu kapsamda yarın saat 10.00 ‘da Anemon otelde gerçekleştirilecek olan “Ordu – Giresun Jinekolojik Onkoloji Günleri” adlı sempozyumda
AKADEMİSYENLER ORDU'DA BULUŞACAK

Medical Park Türkiye'nin önde gelen Jinekolojik Onkoloji alanında uzman akademisyenleri Ordu'ya getiriyor.

Bu kapsamda yarın saat 10.00 ‘da Anemon otelde gerçekleştirilecek olan “Ordu – Giresun Jinekolojik Onkoloji Günleri” adlı sempozyumda, akademisyenler Jinekolojik Onkoloji alanında tıpta yaşanan son yaklaşımları bölgenin Kadın Hastalıklar ve Doğum Uzmanlarına aktaracaklar.

Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Ali Ayhan, Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Macit Arvas, Minimal İnvaziv Jinekolojik Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Fırat Ortaç, Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Derneği Başkanı Kunter Yüce ve Organizasyon Komitesi Dr. D. Haluk Dervişoğlu, Prof. Dr. Rıfat Gürsoy, Prof. Dr. Özden Altundağ ‘nın iştirakiyle gerçekleştirilecek olan sempozyuma Türkiye’nin alanında uzman hekimleri Ordu’da bir araya gelecek. Türkiye’nin önde gelen hastane ve üniversitelerden katılacak olan bilimsel kurul ise şöyle:

Prof. Dr. Ali Ayhan, Prof. Dr. Macit Arvas, Prof. Dr. Fırat Ortaç, Prof. Dr. Kunter Yüce, Prof. Dr. Faruk Köse, Prof. Dr. Esra Kuşçu, Prof. Dr. Tayfun Güngör, Prof. Dr. Özden Altundağ, Prof. Dr. Polat Dursun, Prof. Dr. Hüsnü Çelik, Prof. Dr. Anıl Onan, Prof. Dr. Hulusi Gürel, Prof. Dr. Mutlu Meydanlı, Prof. Dr. Rıfat Gürsoy, Doç. Dr. Nejat Özgül, Doç. Dr. Murat Naki, Doç. Dr. Salih Taşkın, Doç. Dr. Murat Gültekin, Doç. Dr. Mustafa Özat ‘tır.

Bugün saat 10:00 ‘da Anemon otelde gerçekleştirilecek olan sempozyum hakkında bilgiler veren organizasyon komitesi üyesi Jin. Onk. Dr. D. Haluk Dervişoğlu, bölge için son derece önemli bir etkinlik olacaktır. Bu sempozyum ile ülkemizin alanında önde gelen değerli bilim insanları, Jinekolojik Onkoloji alanındaki güncel yaklaşımları meslektaşları ile paylaşma imkanı bulacaklardır.  Bu değerli ekip ile birlikte Karadeniz’i tanıma  fırsatı bulabileceğimizden dolayı  ayrıca mutluyuz.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : AKADEMİSYENLER, ORDU'DA, BULUŞACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız