HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Kasım 2017 Çarşamba Saat: 07:58

SEVGİ’DEN, CİLT YENİLEME TEDAVİLERİ

Özel Ordu SEVGİ hastanesi güzellik birimi Dr. Berrin Alptekin Gönül FRAXİONEL Cilt yenileme tedavileri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gönül; “Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günler, yıll
SEVGİ’DEN, CİLT YENİLEME TEDAVİLERİ

Özel Ordu SEVGİ hastanesi güzellik birimi Dr. Berrin Alptekin Gönül

FRAXİONEL Cilt yenileme tedavileri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gönül; “Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günler, yılların, güneşin, hastalıklar, travma ve hava kirliliğinin cildimizde bıraktığı, leke, iz, çatlak ve çizgiler için doğru tedavi zamanıdır.

Tüm bu durumlarda değişik tedaviler (Lazer, dermapen, mezoterapi, PRP, kimyasal peeling) kullanılmakla beraber Er yağ lazerle Fraxionel cilt yenileme kısa sürede ve en etkili tedavi seçeneği olma özelliğini sürdürmektedir.

   Son 1 aydır bronzlaşmamış, aktif HSV, üst solunum yolu enfeksiyonu ya da ışık hassasiyeti yaratan ilaç kullanım hikayesi olmayan hastalarda işlem hemen yapılabilmektedir” dedi.

Tedavi süreci hakkında da bilgiler aktaran Dr. Gönül; “İşlem öncesi özel bir hazırlık gerekmezken, bölgeye göre değişmekle birlikte işlem yaklaşık 30 dk. sürmektedir.

Oldukça acısız olan uygulama sonrası, ciltte yarım saate kadar sürebilen bir yanma hissi olup, uygun kremler sürülerek hasta gönderilmekte, bu kremleri 4-6 gün kullanması tavsiye edilmektedir. 1 hafta sonrasında ciltte hafif bir pembelik olup, bu da 10 gün içinde tamamen kaybolmaktadır.

Uygulama sonrası 3 gün yüze su değdirilmeyecek, 1 ay boyunca düzenli güneş koruma uygulanacaktır. Yüzde cildi tahriş edebilen işlemler bu süre zarfında yapılmayacaktır.

    1-1.5 ay sonrasında çok daha bebeksi, taze, renk tonu olarak homojen ve pürüzsüz bir cilt kendini gösterecektir. Yoğun iz, çizgi ve lekelerde 2-3 seans gerekebilmektedir. Seans aralıkları çalışma derinliğine göre 1-3 ay arasında değişmektedir.

   Bu işlem sivilce iz ve lekelerinde, yoğun güneş maruziyetine bağlı leke ve cilt yaşlanmasında, gebeliğe, kilo alıp vermeye bağlı çatlaklarda, travmaya bağlı yara izlerinde ve cilt kırışıklıklarında uygulanabilmektedir.

   Uygulama yalnızca hekimlerce yapılabilmekte, hastaya ve soruna göre uygulama protokolleri değişip, başka tedavilerle de kombine edilebilmektedir” diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)

               

 

Anahtar Kelimeler : SEVGİ’DEN, CİLT, YENİLEME, TEDAVİLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız