HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Şubat 2020 Pazartesi Saat: 07:54

TUĞBA MODA EVİ, ORDU’DA HİZMETE GİRDİ

Merkezi Fatsa’da bulunan Tuğba Moda Evi aile şirketi 2. Şubesini Ordu’nun Altınordu ilçesinde açtı. Yenimahalle Atatürk Bulvarında hizmete giren Tuğba Moda Evinin açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Açılışa Fatsa Ticare
TUĞBA MODA EVİ, ORDU’DA HİZMETE GİRDİ

Merkezi Fatsa’da bulunan Tuğba Moda Evi aile şirketi 2. Şubesini Ordu’nun Altınordu ilçesinde açtı. Yenimahalle Atatürk Bulvarında hizmete giren Tuğba Moda Evinin açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Durmuş Zor, Ahmet Aksu, Kazım Keleş, BBP Trabzon İl Teşkilatı, çok sayıda esnaf ve basın mensupları katıldı.

Tuğba Moda Evinin açılış kurdelasını ise Moda Evinin sahibi Fatma Yümlü, Tayfun Karataş, İsmail Koçan ve Durmuş Zor kestiler. 14 Şubat Sevgililer Gününde açılışı gerçekleşen mağazanın kurdela kesiminden sonra konuşma yapan Moda Evi Sahibi Fatma Yümlü, günün anlamına binaen tüm sevdiklerinin de gününü kutladı.

Fatma Yümlü, yaptığı konuşmada; “Tuğba Moda evi Aile şirketimizin 2 şubesini Bugün Açılışını yaparak Altın Ordu İlçemizde halkımızın hizmetine sunduk.
Açılışımıza yoğun programından dolayı katılamayarak telgraf çeken BBP Genel başkanı sayın Mustafa Destici başkanıma, açılışta bizleri yalnız bırakmayan Fatsa Ticaret Odası başkanı Sayın Tayfun Karataş Başkanıma ve yönetim kuruluna, Fatsa Saadet partisi Fatsa ilçe başkanı İsmail Koçan Başkanıma ve yönetimine, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Durmuş Zor, Ahmet Aksu, Kazım Keleş’e, Trabzon’dan BBP’li Başkanlarıma Basının güzide temsilcilerine, Esnaf kardeşlerime, arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Sevgililer günü olması vesilesiyle tüm sevdiklerimin gününü kutluyorum. Rabbim bizleri kimseye mahcup etmeden bereketli kazançlar nasip etsin” dedi.

Yeni sezon gelinlik koleksiyonlarından öne çıkan modeller  hakkında bilgiler de veren Tuğba Moda Evi Sahibi Fatma Yümlü, yeni sezona şık modeller ve özel fiyatlarla girdiklerini belirtti.

Yümlü: “İlk önce işyerimizde en uygun fiyatlarla en şık gelinlikleri, nişan kıyafetlerini, bindallıları müşterilerimizin beğenisine  sunacağız.  Yeni sezonun açılışıyla birlikte yaptığımız gelinlik kampanyasına Ordu’lu hemşerilerimizden ilgi bekliyoruz.

Evlilik hazırlığı içinde olan vatandaşlarımızı  işyerimizde zengin çeşitlerimizle tanıştırmak istiyoruz. Bunun için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.  Ayrıca her bedene göre özel model ve dikim yapıyoruz. Ordu’da, Fatsa’da ve bölgede  her zevke hitap eden modelleri vatandaşlarımız burada bulabilirler. Ayrıca gelinlik, damatlık, ayakkabı ve iç çamaşırlarını  buradan alanlar müşterilerimize  düğün öncesinde sürpriz hediyelerimiz olacak” diye konuştu. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

 

Anahtar Kelimeler : TUĞBA, MODA, EVİ, ORDU’DA, HİZMETE, GİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız