EKREM ŞENTÜRK’TE ‘BENDE YOKUM’ DEDİ

İYİ Parti önceki dönem Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’te, istifasını sunarak, “Bundan sonra ki süreçte ben de yokum” dedi. İYİ Parti Ordu’da kan kaybetmeye devam ediyor. 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti önceki dönem

İYİ Parti önceki dönem Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’te, istifasını sunarak, “Bundan sonra ki süreçte ben de yokum” dedi.

İYİ Parti Ordu’da kan kaybetmeye devam ediyor. 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti önceki dönem Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan’ın yönetim kurulu ekibiyle birlikte toplu şekilde istifa etmesi geniş yankı uyandırmıştı.

İYİ Partinin 5. Kurultayı’nın ardından Genel Başkanlığa seçilen Ordu’lu Musavvat Dervişoğlu’na ilk soğuk duş ise yine memleketi Ordu’dan geldi.

Kurultay’ın ardından İYİ Parti önceki dönem Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’de bundan sonra ki süreçte ben yokum diyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifasını kamuoyuna duyurdu.

Şentürk, yaptığı paylaşımda; “Kıymetli yol arkadaşlarım, Saygıdeğer kamuoyu, Üç yıla yakın ( Temmuz 2020- Ocak 2023) sevgiyle, inanarak, anlam yükleyerek il başkanlığını yapmış olduğum İYİ PARTİ İl başkanlığım sürecinde ve sonrasında bizlerden desteğini, duasını, emeğini esirgemeyen, maddi manevi hep yanımızda olan, kadim dostlarıma, kamuoyuna yürekten teşekkür eder, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.


OBİTEM’DEN 11 BİN KİŞİYE EĞİTİM

TEŞEKKÜRLER BÜYÜK ORDUSPOR TARAFTARI!

TURİZM NOKTALARI EMİN ELLERDE

VARGELOĞLU’NDAN AYDIN’A ZİYARET

TRAFİK CANAVARI HIZ KESMİYOR

ÜNYE TARİHİNE IŞIK TUTTULAR

“FAİZİN YÜKSELİŞİNİN MÜSEBBİBİ ESNAF DEĞİL”

ŞEYHOĞLU; “MÜLAKATLARDA Kİ DÜZENLEMELER GERİYE GİDİŞTİR!”

“TASARRUF POLİTİKASI EMEKÇİLERİN BOĞAZINI SIKIYOR”

TUĞÇE KANDEMİR ORDULULARLA BULUŞUYOR
Anasayfa