35 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Ordu’da son bir haftada gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 35 araç trafikten men edilirken, 52 araç sürücüsünün ehliyetine el konuldu.      Trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde; 52 Araç sürücüsüne alkollü olarak ar

Ordu’da son bir haftada gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 35 araç trafikten men edilirken, 52 araç sürücüsünün ehliyetine el konuldu.     

Trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde; 52 Araç sürücüsüne alkollü olarak araç kullanmaktan, 66 Sürücüye modifiyeli araç (kesik yay, abart egzoz) kullanmaktan, 36 Araç sürücüsüne Drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 96 Araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlal etmekten, 580 Araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan,

77 Araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 119 Araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan,144 Araç sürücüsüne kask kullanmamaktan, işlem yapıldı.

         Diğer denetimlerle birlikte toplam 15 Bin 315 araç kontrol edilirken, Bin 955 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapıldığı bildirildi.

Bu arada yine son bir haftada Polis Sorumluluk bölgesinde; 34 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 49 vatandaşımız yaralanırken, 1 kişi yaşamını yitirdi.

Öte yandan Vatandaşların huzur ve güvenliği ile trafik kazalarını azaltmaya yönelik kontrol ve denetimlerin kararlılıkla devam edeceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

 

 


ŞANLITÜRK, KORGAN’DA AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI

HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

TCG GEMİSİ, 19 MAYIS’TA ÜNYE’DE

19 MAYIS, TÜRK MİLLETİNİN VAROLUŞ MÜCADELESİDİR”

“ HİZMETTE VERİMLİLİĞİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ’

KOÇ: 19 MAYIS, TÜRK’ÜN KUDRETLİ YÜRÜYÜŞÜDÜR

CADDELER BAYRAKLARLA SÜSLENDİ

SIFIR ATIĞA DİKKAT ÇEKTİLER

VALİ EROL’DAN MÜZELER HAFTASI MESAJI

TES, ÖMK İÇİN MİLLETVEKİLLERİNE MEKTUP GÖNDERDİ
Anasayfa