UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE

 Ordu’da zehir tacirlerine göz açtırmayan Ordu Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadeleye etkin bir şekilde devam ediyor. Ordu’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuş

 Ordu’da zehir tacirlerine göz açtırmayan Ordu Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadeleye etkin bir şekilde devam ediyor.

Ordu’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ordu Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele

Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 7 gram esrar, 313 gram Metamfetamin, 4 gram eroin, 15 gram kokain, 110 adet Ecstasy, 20 gram bonzai ve 72 gram Bonzai Hammaddesi ele geçirdi. Olayla ilgili olduğu belirlenen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         Konuya ilişkin bilgileri de paylaşan Ordu Valiliği, şu ifadelere yer verdi: “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (312) gr. Metamfetamin maddesi ile (110) adet Ecstasy Hap ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (15) gr. Kokain maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gr. Eroin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (5) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (72) gr. Bonzai Hammaddesi ile (20) gr. Bonzai maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’ i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmış, (2) şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.”

                   

        

 

 


52 ORDU, YENİLMEZİ YENDİ

YİKOB Strateji ve Koordinasyon Şube Müdürü Bayhan Emekli Oldu

MERKEZ BANKASI ORDU'YA DA GÜVENMESİN!

ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

GÜRSOY: “BİRLİKTE İLERLEMEYE MECBURUZ”

KAÇAKÇILARA BİR DARBE DAHA

ZEHİR TACİRLERİ YİNE KAÇAMADI

ŞANLITÜRK’TEN, KONUT SATIŞLARINDA KDV İNDİRİMİ TALEBİ

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL MÜZİK ZİYAFETİ

EMEP’DEN FİLİSTİN’E DESTEK ÇAĞRISI
Anasayfa