DURUGÖL, SEMT PAZARI İSTİYOR!

Ordu’nun Altınordu İlçesinin en büyük ve nüfuslu mahallelerinden biri olan Durugöl mahalle sakinleri, semt pazarı istediklerini belirtiler. Mahalle sakinleri, gazetemize yaptıkları açıklamalarda, yıllardır bu sorunu yetkililere aktardıkla

Ordu’nun Altınordu İlçesinin en büyük ve nüfuslu mahallelerinden biri olan Durugöl mahalle sakinleri, semt pazarı istediklerini belirtiler.

Mahalle sakinleri, gazetemize yaptıkları açıklamalarda, yıllardır bu sorunu yetkililere aktardıklarını ancak bu beklentiye henüz somut bir adım atılmadığını ifade ettiler.

Mahalle sakinleri; “Ordu’nun en büyük mahallelerinden birsiyiz. Pazar ihtiyacımızı karşılamak için buradan ya Akyazı’da bulunan Rus Pazarına ya da Şirinevler’e gitmek zorunda kalıyoruz. Özellikle yaşlı vatandaşlarımız bu konuda çok mustaripler. Yaşlı ve kısmı engelli vatandaşlarımız uzak olduğu için pek gidemiyorlar. Alış Veriş Merkezleri (AVM)’ler çok pahalı olduğu için millet buralara gidemiyor.

Biz istiyoruz ki, haftada bir gün veya haftanın her günü sürekli gidebileceğimiz bir semt pazarımız olsun. İnsanlar rahatlıkla gidip bütçelerine göre alış verişlerini yapabilsinler. Bu sorunun bir an çözülmesi için gerek Büyükşehir gerekse Altınordu Belediyelerimizden yardım bekliyoruz.

İlgili ve yetkili her kim varsa lütfen bu sorunumuza bir duyarlılık ve hassasiyet göstererek sorunu çözüversinler” diyerek tepkilerini ortaya koydular. Gazetemizde konunun takipçisi olmaya ve yaşanacak olan gelişmeleri kamuoyuna duyurmaya devam edecek. (Haber: Mehmet KESKİN)


ALTINORDU BELEDİYESİ VEZNELERİ HAFTA SONU AÇIK

KOÇ: KAMU ÇALIŞANLARINA YEŞİL PASAPORT VERİLMELİ!

KİCK BOKSTA BÜYÜK BAŞARI

ZENGİN: TALEPLERİMİZ FAZLA SÜRÜNCEMEDE BIRAKILMASIN!

MÜZİĞİN RİTMİ ÜNYE’DE ATTI

İKİZCE DÜZPELİT’TE GÜVENLİ ULAŞIM

KARA TAŞITLARI İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI

MÜDÜRLER KORGAN’DA TOPLANDI

ÇED BAŞVURULARI YERİNDE DEĞERLENDİRİLİYOR

OBB’DEN GENÇLERE DAVET
Anasayfa