RUH…

Şafak DELİÇAKAR2017-07-16 10:42:23

Sözde hain darbe girişiminin ardından tam 365 gün geçti. Koskoca 365 gün. Hainlerin şer odağı kurduğu her yerde maskeler düştü. Yani takke düştü kel göründü.

Bir cenah, her ne kadar bu girişimin suni bir girişim olduğunu söylese de, önemli olan kötü niyet değil midir? Suni, muni, 249 vatan evladımızı şehit etmediler mi?, Bin 440 evladımız yaralanmadı mı? bunları yapan vatan hainleri değil miydi?

Kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün, ben burada önce Lanetullah, Fitnetullah hain Fetullah Gülen’in ve onunla birlikte hareket eden Parelel İşbirlikçi Çeteler (P.İ.Ç.)’lerin kötü amel ve niyetlerine bakarım. Bunun adına da bal gibi sözde darbe kalkışması da derim.

Bugün asil Türk Milleti, 1911’de Trablusgarp’da olduğu gibi, 1911-12 Balkan harplerinde olduğu gibi, bugün yüce Türk Milleti 1914-1918 birinci dünya savaşında olduğu gibi, bugün şanlı Türk Milleti 1920-23 yılları arasında ki kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi, Ruh’unu meydanlara taşıyarak bu FETÖ ve P.İ.Ç.’lerine misliyle karşılık verecektir. Buna asla hiç şüphe de duymuyorum.

Sarıkamış, Palandöken’den Edirne’ye kadar, Ordu’da Canik dağlarından, Akdeniz’de Gavur dağlarına varıncaya kadar yer gök Türk Bayraklarıyla donatılacak. Ay yıldızlı şanlı bayrağımız yurdun dört bir yanında dalga dalga dalgalanacak. Türk Milletinin asil ruhu Anadolu’nun dört bir yanını saracak.

72 türlü milletiyle tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet şiarıyla sahip olduğu ruh ile tüm dünyaya haykıracak olan Türk Milleti adına gün bugünde birlik günü olmuştur. Ne Mutlu Türküm Diyene diyerek bayrağını alan herkese o ulvi ruhunuz ile haydi meydanlara diyorum.

 

 

Anasayfa