CHP’ TOZ DUMAN..

Mehmet Ziya Odabaş2018-07-09 09:10:56

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün  iki önemli eserimden biri dediği  CUMHURİYET HALK PARTİSİ,  bu gün fırtınaların önünde bir sağa bir sola savrulmaktadır.  Koca çınar tutunacak bir dal arasa da, iş bilmez yöneticilerinin sayesinde en zor günlerini geçirmektedir.  Yedi seçim kaybetmiş, 77 seçim kaybetsem ne olur diyen bir genel başkana sahip olan CHP her geçen gün  değer kaybetmeye  devam ediyor. Oysa ilk geldiğinde sayın genel başkan ‘’ Ben seçim kaybedersem durmam giderim’’ diyordu.  Dedi ama sözünde durmadı delikanlı adam. Hoş gelişi de esaslı değildi.  Bir önceki genel başkanları FETÖ nün ve ortağının kumpasına gelmiş,  porno kaseti ile gitmişti.  Gitti de ne oldu. Bir ayağı musallat taşında olan (Allah geçinden versin)  eski genel başkan 45 yıldır CHP nin sırtından inmedi. İnmeye de niyeti yok. 80 lik bir ihtiyara  vekillik veren CHP yetkilileri, Atatürk’ün gençliğe hitabesini unutmuşa benziyor.  Gençlerden korkan zihniyet asla iktidar olamaz.

CHP de bu gün İl ve İlçe teşkilatları ahbap çavuş ilişkisi içerisindedir. Kurşun asker delegeler, hısım akraba ortaklığı, gerçek demokratların bu siyasi partiden soğumasına sebep olmuşlardır.

İl başkanı,  vekil olayım, meclis üyesi olayım, keyfime bakayım amacı gütmektedir.  Son yıllarda, Taş üzerine taş koyan  bir ilçe veyahut il başkanı gördünüz mü?

Vekil listeleri aynı, il başkanı aynı, belediye encümen üyeleri partisini tanımayanlardan seçili,  parti içi demokrasi hiç edilmiş, gelin bu partiden başarı bekleyin.

Şimdi de, hizipçi Deniz Bey den sonra, İnce Belası türedi CHP lilerin başına, Delikanlı adam sözünün eri olur. Seçimden önce ben kazanamazsam partinin genel başkanlığını bu aşamada düşünmem demedi mi?

Kılıçtaroğlu  başarısızdır ve gitmelidir. Burası tamam.

Ancak eğer Muharrem İnce, CHP nin başına gelirse işte siz o zaman görün yanlış hesabın nereden döndüğünü. Agresif, bir tip. Sözünde durmuyor. Egemenlik kurmaya çalışıyor. Genel Başkanına saygısız. Halkçı göründüğüne bakmayın, halkı tanımaz. CHP o na 3 kez vekillik ve Cumhur Başkanlığı adaylığı verdi.  Daha ne istiyorsun be adam. Sen Askeri kışladan, Polislerimizin yanından değil de, terörist Seloyu ziyaretle başlıyorsun seçime.

Hade oradan be. Kim inanır sana.

CHP nin aldığı 11 Milyon oy Ulusal kahramanımızın oyudur. Kimse kimseyi kandırmasın.  Belediye seçimlerinden sonra CHP sil baştan yeniden yapılanmalıdır. Ve eski dinazorlar artık çekilmelidir.

 

Anasayfa