ORDU”YA REFORMİST BAŞKAN LAZIM..

Berkant DOĞAN2018-12-03 10:35:54

Başkan dediğin sıra dışı olacak.. Yeri geldiğinde insanının ve kentinin menfaatleri adına yumruğunu masaya vurmasını bilecek.. Partizan olmayacak öncelikle.. Parti rozeti takmayacak.. Seçim vaatleri arsına yalanı dolanı sokmayacak..

Yapamayacağı projeleri daha fazla oy kapmak adına kendi insanına söz vermeyecek. Yerleşik köhnemiş tabuları yıkacak. Edebiyata sanata kültüre özel önem verecek. Değerlere emeklere üretenlere özellikle sahip çıkacak.. Baştan aşağı reformist olacak belediye başkanı. Mesela halkın üzerini betonla kaplamayacak. Kentin nefesini kesmeyecek.

Şehrin ve yaşayanların ruhunu ve kimliğini betonların altına gömmeyecek.. Eline tutuşturulan emir ve talimatlarla değil halkın isteklerini dikkate alarak hizmet edecek doğduğu kente.. Ordu insanı gökdelenler duvarlar inşaatlar istemiyor..

Kucaklaşmak siyasetin kirli kollarından arınıp birbirleriyle sarılmak istiyor.. Kentimin belediye başkanı Ankaranın değil müteahhitlerin değil rantçıların değil benim başkanım olacak.. Ordu böyle bir başkanın özlemini çekiyor.Böyle bir başkan istiyor.

Klasik belediye anlayışından uzak çağdaş adaletli eşit paylaşımcı bir belediye başkanı hayal ediyor.. Hangi partiden olursa olsun. Varsa böyle bir başkan adayı Desteğimiz ona.. Siyasi kavgalardan bıktık artık..

Anasayfa