GÜZEL OLMASINA GÜZEL DE..

Berkant DOĞAN2016-06-19 12:40:03

                Sahilimiz güzel.. Hatta yatımız bile oldu şimdi.. Mesela rıhtım dolduruldu. Sırada yürüyüş parkuru var. Sahilden şikayetimiz yok. Orada ne patırtı çıkartıllarsa çıkartsınlar sezarın hakkı sezara , orası mükemmel olacak..

                Sahilimiz boydan bota tamamlanınca daha mutlu olacağımız kesin.. Üç beş doğa sevici karşı çıkıyor diye kimse sidik kokusu ve fare görecek değil sahilde. Enver başkanın pek çok projesinden daha önemli bu proje bizim için.Çünkü kentin merkezinde yaşıyoruz ve bir ayağımız yaz , kış sahilde.. Ha.. Biril hala oraya nostalji diyor, dokusu diyor falanya orada ne nostalji var nede doku. Ben yıllarca orada tek bir şey görüyorum.

                Koyun gibi keneler ve ayyaşların çiş kokuları.. Sahilin bir tadilata yıllardır ihtiyaı vardı. Vatandaşın yıllardır o sahile bir şey yapılsın şikayetleri vardı.. Ordu kentinde yaşayanlar sahilde yapılanlara karşı çıkmamalı diye düşünüyoruz..

                 Fenamı oldu şimdi?.. Orda ağaç düzene girdi, taş düzene girdi. Taşlık düzene girdi. Hatta kıyılarda serseri serseri dolaşan balıklar bile düzene girdi. Birileri hala yeşil alan adıyla protestosuna devam etsede.. Asıl protesto edilecek olanlar protesto edenlerdir..

Anasayfa