KURŞUN VE VATAN

Mehmet Ziya Odabaş2019-01-30 09:43:56

Gözleri yaşlı bir anne, evladının ismini sayıklıyor.

ileri yaşların vermiş olduğu etkilerden dolayı yüzü kırış kırıştı.

O kırışmış yüz çehresini, göz yaşları ıslatıyordu. Oğlu Mehmet'i bir yıl önce bu gün kanlı terör örgütü kahpe PKK ile girdiği çatışma sonucunda şehit düşmüştü.

O kara günden sonra bir daha ayağa kalkamadı Hilal anne.

İçinde kocaman fırtınalar kopsa da, hüzünlenip bir kenarda için için ağlasa da, vatan sağolsun diyordu. Ama bir dileği vardı Hilal annenin. Bundan böyle önlemler alınsın bir daha ailelerin içine acı girmesin diyor ve istiyordu.

Yedi düvele karşı, hem onur, hem de bağımsızlık savaşı veriyor ülkem. Aç sırtlanlar en zayıf anımızı bekliyorlar. Bizi bölmek, parçalamak ve emperyalist kardeşleriyle bölüşmek istiyordu. Direndikçe, şehadet şerbetini içen kahramanlarımız her geçen gün artıyor ama bir karış toprağımızdan vazgeçmiyorduk.

Toprak belki kana doymuştu. Namlu ağzını terk ederken ısınan, yakan her kurşun toprağa düşüyor, toprağı da yakıyordu. ama İstiklalimiz her geçen gün daha da güçleniyor, Kahraman Türk Milletinin bu kutsal vatan topraklarından asla vazgeçmeyeceğini dosta düşmana gösteriyorduk.

Askerim, polisim kol kola vatanın emniyetini sırtlarken, bizi bölmek ve parçalatmak, zayıf düşürmek için fırsat bekleyenler zayıf anımızı kollamaktadırlar.

Siyasiler işte bu aşamada;

İç siyasette istedikleri gibi b...k yiyebilirler ama, dış siyasette tek vucut, tek güç olmak olmak için çaba göstermeleri gerekmektedir. ''Direniş için, birlik ve beraberlik şarttır.''

Vatan sahipsiz değildir. Hepimiz biliriz ki, mevzu bahis vatansa, gerisi teferruattır. İşte Türk insanı her türlü acıya katlana bilir ama, vatanlarının garip bırakılmalarına asla.....

TC bizim uyruğumuz dur. uğrunda kanlar döktüğümüz, onur timsal imizdir.

O nedenle Türküm demeye korkmayınız.

Ne mutlu Türküm demekten çekinmeyiniz.

Hilal anne gibi olanların en büyük acısı, vatan uğruna ölenlerin topraklarında Türk sözcüğünün lügatlar dan çıkartılmak istenmesidir.

 

BURADAN HAYKIRIYOR VE SESLENİYORUM,

YAŞASIN VE VAR OLSUN TÜRK MİLLİYETCİLİĞİ...!

 

Anasayfa