ORDU İLİNDE SEÇİM SONUCU 20-0 OLUR DEMEDİM Mİ?

Mehmet Ziya Odabaş2019-04-08 10:51:03

(Gülyalı’yı muhalefet değil Ulaş TEPE’nin kimliği kazandı)

 

Seçimler öncesinde ilimizin her kesim insanıyla söyleşilerde bulundum. Bana soru soran dostlara net cevap verdim. Cumhur ittifakı seçimi 20-0 alır dedim. Lakin kah basından olsıın kah Ordu’nun ileri gelen insanlarında olsun Cumhur ittifakının seçimleri alamayacağı önemli derecede oy erezyonuna uğrayacağı söyleniyordu. Perşembenin geleceği çarşambadan bellidir. AK Parti Altınordu ilçesine genç ve dinamik isim koyması ve bu ismin Ankara’da önemli bir bürokrat görevlisi olması ve göreve davet edilmesi önemliydi. Büyükşehir Belediye Başlanlığı adayı ise Hilmi GÜLER gibi tecrübeli bir isim olması AK Partiye önemli bir ivme kazandırmış oldu. Muhalefet de yanlış isimler üzerinde aday göstermesi, bütünleşememesi seçimleri kaybettirdi.

Güyalı ilçesinde Ulaş TEPE isimli genç, dinamik ve çocuk yaştan beri siyasetin içinde bulunan bir şahsiyetin aday gösterilmesi son derece doğruydu ve CHP’nin aldığı tek yer de burası oldu. Aslını ararsanız dağ fare doğurmadı. Doğurur diye umutlananlar yanıldı. Beklentileri ise başka bahara kaldı.

İşin garipsenecek tarafı ise bir takım CHP’li başkan adayları seçim sonunda CHP’ye çakmaları ve sayın Seyit TORUN’a söz söylemeleri oldu. Demek ki bu tür insanların vekil veya Belediye Başkan adaylıklarını onaylamak son derece yanlış bir durumdu.

Netice olarak kazanan adayları tebrik ediyorum ve Ordu iline başarılı çalışmalarını göstermelerini diliyorum.

 

 

Anasayfa