ACABA!...

Şafak DELİÇAKAR2016-08-09 10:38:40

Dün kü yazımda da yazmıştım FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik başlatılan temizlik operasyonlarında yaşın yanında kuru da yanmasın demiştim. Devlet titizlikle bu işi yaparken, millette de garip bir kuşku, anormal bir bekleyiş hakim.

Herkes birbirine karşı Acaba buda mı?, Bunlarda mı?, Şu da mı?, Şunlarda mı?, sorularını kafalarına takmışlar. Şüphe insanın kalbini yorar. Şüphe insanı sürekli hata yapmaya sürükler. Şüphe ile oturup kalkmakta da sevap işlenmez. Buna çok iyi dikkat etmek gerekiyor.

Acaba bunlar gizlilerden mi?, şunlar taraf değiştirenlerden mi?, sorularından artık kurtulmak lazım. Birileri bir gün gelir aynısını size de sorabilir. Acaba sen hangi taraftasın? Diye.

Düşman belli, hain belli. Zürriyetsiz vatan hainleri her kim olursa olsun er geç hesabını verecekler. Bu kez hem de en erinden hesap verecekler. Türkiye terör belasının her türlüsünden bir an önce kurtulmalıdır. O yüzden akıllarda ki manasız soru ve kuşkuları şimdilik bir kenara bırakıp, 15 Temmuz’da “ÖNCE VATAN” dediğimiz gibi bugünde aynı sözü söylemeye devam etmeliyiz.

Tek millet, tek devlet, tek vatan seslerimizi daha da yükselterek NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyenlerle birlikte demokrasi meydanlarımızda dik durmaya devam etmeliyiz.

Benim şimdi ki Acabam, terör belasından en kısa sürede nasıl kurtuluruz? Sizin acabanız da eminim benimkiyle aynıdır. Acabaaaaa 

Anasayfa