İT ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR, BİDEN…

Şafak DELİÇAKAR2020-08-17 10:05:10

Ocak ayında söylediği sözler önceki gün tekrar gündem olan ABD başkan adayı ve bir önceki dönem ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, "Erdoğan'ın bedel ödemesi lazım. Benim (geçmişte) yaptığım gibi halihazırda mevcut durumdaki (muhalefet) liderliğindeki unsurlarla doğrudan temasa geçip Erdoğan'ı yenmeleri için onların daha güçlü bir konuma getirmeli ve onlardan daha fazla yarar sağlamaya çalışmalıyız. Darbeyle değil ancak seçim süreciyle" ifadelerini kullanan Biden’e bir hatırlatma yapmak hasıl oldu.

ABD başkan adayı Joe Biden, sana bir Türk Atasözünü hatırlatarak başlamak istiyorum. Bizde çok güzel bir söz vardır; “İt ürür, kervan yürür” diye sen boyuna, posuna, cürmüne bakmadan; "Türkiye'de muhalefetle bir olup Erdoğan'ı devireceğiz" demeye devam ediyorsun ya, bana da bu it ürür, kervan yürür sözünü senin kulağına küpe olarak takmak kaldı.

Biden efendi, unutma, Türkiye'ye emir verilen günler geride kaldı. Sen çıkıp daha oturmadığın koltukta, seçilip seçilmeyeceğin de belli değil ya, ağzının salyasını şimdiden akıtarak, Türkiye'de muhalefete destek verip Erdoğan'ı seçimle devireceğiz deme cüretini her kimden veya kimlerden aldıysan boşuna heveslenme, kendini de hayal gemisine de fazla kaptırma.

Senin Türkiye’yi dizayn etmeye çalışmana izin verir miyiz sanıyorsun. Türkiye Türkiye'den yönetilir. Ülkemiz siyasetini dizayn etmenize asla izin vermeyeceğiz! Sorunlarımız ne kadar büyük olursa olsun, kendi içimizde çözecek bilgi, birikim ve tecrübeye ülke olarak biz sahibiz.

Bizde halkın gücünün üstünde bir güç yoktur. Yeryüzündeki hiç bir şahıs, Türk siyasetine istikamet çizemez. Türk siyasetini dizayn edecek tek kudret Büyük Türk Milleti'dir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi BAĞIMSIZLIK Karakterimizdir! Türkiye'de Hükümet değiştirmek sen gibi ayarsız ve dengesizlerin işi değil, milletin işi.

Eğer ki hasbel kader, ABD Başkanı olursan, Allah’a and olsun ki! Emperyalist, kanlı katil ABD'ye karşı, bütün Türk ve İslam aleminin tamamı Cumhur İttifakının yanında olur. Hem sağından hem de solundan tek vücut olarak, Cumhur İttifakının tokadını ensende görürsün. Şimdi yürü de ense tıraşını görelim Biden…

 

 

Anasayfa