GÖZÜNÜN GÖLGESİNDEN ÖPERİM

Erol KARAER2021-07-08 10:03:39

 Birisi bana anlatıyor gibi okudum kitabı. Ceren'in Emekçi babası Yılmaz'ı neredeyse 40 yıldır tanıdığım için okurken Birol Öztürk ile birlikte dinler, yazar, acıyı çeker gibiydim.

Kitabın yazarı Birol Öztürk'ün 42. eseri idi. Malum bölümlere gelince acıyı derinden hissedip bir çok yeri atladım. Öztürk'ün söylemi ile "Gelinciğin kızılından Ceren'in gözünün gölgesinden öperim." "İyi ki doğdun Ceren" kitabından elde edilecek gelir Ceren Özdemir sanat fonunda Güzel Ordu Kültür ve Sanat derneğince sanat eğitimi gören kızların eğitimine katkıda kullanılacak.

ORDU'DA MASKE YASAĞI KALKTI! ,Vali Sonel, “Verilen Emekleri Heba Etmeyelim” * Maske yasağı denetimi olmayınca heba edilir .. Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında her hafta Pazartesi günleri yapılan Covid-19 Pandemisi Değerlendirme toplantısı yapıldı Vali uyarılarda bulundu.

Ancak bir kaç gündür yazdığımız gibi maske yasağı kalkmış gibi millet gezdiğine ve denetim unutulduğuna göre emekler heba olacaktır... Ne yazık ki haftalık vaka sayılarında hala 40 bin civarındayız...

Anasayfa