DERNEKLER MASASI

Berkant DOĞAN2016-10-03 10:40:02

Usulen kurulmuş bir birim. Dernekler masası. Faaliyeti yok. Yaptırımı yok. Çabası yok. Çubası yok. Dernekler.Orduda istemediğin kadar. Dernekmi dernek. Kiminin dernek ruhsatı bie yok. Kiminin dernek ruhsatı çoktan iptal edilmiş.

Kimi dernek adı altında kumar keyfi yapıyor. Ne dernek başkanları dernekler müdürünü tanıyor nede dernekler müdürü dernek başkanlarını. Ben bunca mesaim içinde bir kere bile dernekleri oluşturan insanların dernek ler müdürüyle bir araya geldiklerini duymadım, görmedim..

Açtıkları kahvehanenin bir köşesine bir dandik masa atan kahve sahipleri dernek adı altında işlerini götürüyıorlar. Daha önce yazdık. Derneklere çeki düzen verilsin dedik. Dernekçilik bir yıola girsin. Dernekler amaçlarına göre çalıştırılsın çalışmayanlar kapatılsın dedik.

Demesine dedikte kim ipledi bizi. Biz söyledik biz dinledik.. Demekki Orduda dernekler masası şifaen var. Resmi olarak yok. Yada resmi olarak var. İcraat olarak yok..

Orduda yüzlerce yasa dışı dernek faaliyetleri var ama bu dernekleri denetleyen gereğini yapan asıl işi bu olan ilgililerin onlara cezai işlem uyguladıklarını görmedim. Neyse .. Bana ne..

Anasayfa