GAZZEDE ÖYLE, ÜLKEMDE BÖYLE!... ALLÂHIM SEN YARDIM EYLE!...

NURİ KAHRAMAN2023-12-23 10:03:37

Değerli dostlar. Televizyonların birinde, milletin inancı ve örf-âdetine suikast niteliğinde çok pespâye bir paylaşım olmuş.
*PESPÂYE TAVIR, KÜSTAH PAYLAŞIM!*
Bu ayrıca aziz Türk milleti ve onun târihini hiçe sayan çok küstahça bir paylaşım. Eğer buna cüret edildiyse, denek ki Türk Milleti elden gitmiş. Yâni; o kahraman millet gitmiş yerine hımbıl, edilgen bir güruh gelmiş!
*FELÂKETTEN VEHÂMETE!*
Neyse; sözü uzatmayalım. Meramımızı yazının seyrinde göreceksiniz.
Şimdi, uzaktan haberdar olup,  ayrıntılara ve olayın vehâmetine oradan vâkıf olduğumuz Süleyman Ağabey'in yazısına bakıyoruz:
*MERHABA DEĞERLİ DOSTLAR*
"Uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım. Çünkü hastalıklarla mücadeleden sizlerle hasbıhal etmeye pek zaman bulamadım. İki üç gün önce bir televizyon kanalında gördüğüm yayın üzerine artık dayanamadım.
*HANIMEFENDİLER; KUSURA BAKMAYIN!*
      Olay neydi? Koltuğumda oturmuş bir televizyon kanalının canlı olarak verdiği bir programda Şöyle 25-30 ar yaşlarında bir erkek le (öyle erkeğin Allah (c.c.) belasını versin) bir bayan canlı yayındalar (Bütün hanımefendilerden, ablalardan bacılardan bu yazıyı yazmak zorunda kaldığım için özür diliyorum.)
*NASIL SAĞCILIK, KİME YAĞCILIK?*
Bu kanal da genelde sağcı bir kanal. Embesil, Boynuzlu erkek müsveddesi, hayvan diyeceğim hayvana hakaret olur, ile o bayan (bayan denilirse)ön planda oturuyorlar sunucu ile tartışıyorlar,Baktım arka planda yerde bir yatak? (bayanlardan, bacılarımdan çok özür deliyorum.)..."
*AR ETTİK, ES GEÇTİK!*
Ar ettiğimiz için es geçtiğimiz kısımlarla berâber yazı şu minvâl üzere  devam ediyor:
*"Bakınız bu ikisi ne yapmışlar?*
Karşılarına kamerayı kurmuşlar ve o haltı yemişler çektikleri videoyu sosyal medyada paylaşmışlar zannedersem videonun bir nüshasını da  .......... kanala göndermişler.
*EMBESİL BEYİNSİZLER!*
Program yetkileri de bu iki Embesil, beyinsizleri canlı yayına çıkarmışlar, bunun hesabını soruyorlar. Şimdi verdikleri cevaba  bakın!
*"Biz bu videoyu çektik ve yayınladık iyi bir tepki alırsak peşi gelecek"*
Tabi sunucu " Bu video ahlak dışı,  Türk örf ve adetlerine aykırı değil mi? verdikleri cevaba bakın!
*"hayat bizim hayatımız kimsenin karışma hakkı yoktur!"*
        Evet değerli dostlar! Buyrun; bu kızın Anası babası nerede? Hiç mi terbiye vermediler? Eğer terbiye verselerdi, Din İman, Ahlak ,Örf ve adetlerimizi öğretselerdi böyle pezevenk, boynuzlu olmazlardı.
*DİYECEK KELİME BULAMIYORUM!*
O Erkek müsveddesinin babasına ne diyeyim? Diyecek kelime bulamıyorum!
     Ne günlere kaldık nereye gidiyoruz, çoluk çocuğumuzla bir televizyonda mı seyredemiyeceğiz?
*SAVCILAR GÖREVE!*
Torunlarımızın yüzüne nasıl bakacağız. Yüce Türk milletinin değerli savcılarını göreve çağırıyom. İstenirse o kanalın ismini kendilerine vermeye hazırım.
*BACILAR; SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM!*
       Değerli dostlar! Tüm bacılarımdan ve okurlarımdan böyle bir yazıyı yazmak zorunda kaldığım için özür diliyorum.
    Selam ve dua ile sağlıcakla ve dostç kalınız."
*ACI YORUMLAR, FECÎ DURUMLAR!*
Şimdi bu paylaşıma yapılan yorumlar; dolayısıyla memleket ve de gönül coğrafyamıza dâir genel yorumlardan ikisine:
*EMBESİLLER ve HALTLARI*
Nâmık Kemâl UZUNLAR: Geçmiş olsun değerli hocam  o embesilleri ve yedikleri haltlari tv'de insanların gözüne sokan o tv'yi ve o kanala ne cezası verildi bilmiyorum.
*HADİ BUNLAR AHLÂKSIZ; YA SEN?*
Hadi bu halti işleyen şerefsizler  utanma, arlanma, haysiyet, ALLAH korkusu yok ama sen bu videoyu nasıl yayınlıyorsun?
Eline ne geçti? Rabbim böylelerini ıslah eylesin, olmuyorlarsa bildiği gibi yapsın."
*ŞUUR BOZULDU, GURUR İNCİNDİ*
Süleyman Âbi beni aradı. Öncelikle Mslatya'dan hoş geldin deyip söze girdi. Aslında HÂTIRALAR DİZİSİNE devam edecektim. Bu olay şuurumu bozdu. Yazmadan duramadım. Sen de bir bak dedi.
*FECAAT AÇIK; TEHLİKE SEÇİK!*
Olaya muttali olunca durumun fecaati bizi de ister istemez yazmaya mecbur bıraktı. Ama, bu burda kalmamalı. Artık; siyonistler müslümanlarla nasıl mücâdele ediyor görülmeli.
*İBRETTEN GAYRETE DOĞRU!*
İbret alınmalı. Rehavet ve aldırmazlığa son verilmeli. Yoksa siyonistler topyekun İslâm varlığına son vermeye ahdetmişler.
Evet; biz de şöyle bir değerlendirmede bulunduk:
*ARIN GİTTİĞİ, SÖZÜN BİTTİĞİ YER*
Nûri KAHRAMAN :
Hani ne derler; sözün bittiği yer. Siyonistlerin Gazze'ye yaptığını onların buradaki askerleri ahlâkî olarak yapıp Gazze'nin umudu olan bu milleti rûhen çökertmeye çalışıyorlar. Türkiye’de öteden beri bakın bize gülerek seyrettirilen her şeyin arkasında dîne, örnek âit bir özelliğimiz dinamitleyen bir görünmez ya da farkedilmez diyebileceğimiz bir ayrıntı var. Artık bunları görme ve ağzının payını verme zamânı.
*ORADA GAZZE, BURADA HERZE!*
Kardeşlerimiz Gazze'de, Doğu Türkistan'da neler yaşıyor, onlar insanlarımızı neyle meşgul etmeye çalışıyorlar? Bu millete böyle bu kadar hakâret olur mu? Bu millet, onun değerlerini hiçe sayarak, hattâ onun hassasiyetlerini umursamadan böyle davranılabilecek kadar sinir uçları morfinlendi mi? Yeter artık!
*GAZZE'DEN FARKSIZ!*
Bu olay da Gazze'den az bir felaket değil. Bu olay da Gazze'dekinin bir parçası. Türk milletini etkisiz ve de tepkisizleştirmenin bir parçası. Îman-küfür mücâdelesinin ahlâk, şeref ve haysiyet ayağı.
*ETKİLİ TEPKİLER GEREK*
Millet ve de dolayısıyla ümmetin değerleriyle bu kadar pervâsızca alay edilmesi artık yapılamayacak şeylerden olmalı. Bunun tepkisi hissedilir ve unutulmaz şekliyle verilmeli. Rabbimiz topyekun bir bombardıman karşısında kalan Ümmeti Muhammed'in, özellikle de gençlerimizin yardımcısı olsun.
*BU, RESMEN; AHLÂKA ATOM BOMBASI!*
Artık dünyâyı ablukası altına alan siyonist plânlı ve de destekli eller kırılmalı. Filistin'de Gazze olayı neyse, burada da bu milleti tahrip eden ve ayağa kalkamaz hâle getirmeye çalışan bir olayın ATOM BOMBASI mesâbesindeki boyutu o.
*BU OLAY DA GAZZE'NİN BİR PARÇASI!*
Gazze'de kazanmanın yolu burda kazanmaktan geçiyor. Rabbimiz yardımcımız olsun. Gereken yapılacaktır. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalıdır.
*BU, SIRADAN BİR OLAY DEĞİL*
Tepki organizelerine sonuna kadar destek verilmelidir. Mesele gündem mi değiştirmek? Şunu biliniz ki Gazze ile bu olay aynı gündem.
*GÂVUR DA, HINZIR DA AYNI!*
İkisi de aynı gâvurluk ve hınzırlığın bir parçası. Îmandan yanaysak küfrün her hamlesine tepki göstermek borcundan. Bu topyekun bir savaş.
*ŞUURDAN GURÛRA, ZİLLETTEN İZZETE*
Rabbimiz bu bilinçle yaşamayı, tavır alıp duruş sergilemeyi, son tahlilde hem dünyâda hem ukbâda kazananlardan olmayı cümlemize nasîp eylesin; Âmîn, Âmîn Âmîn dostlar wes'selâm...

Anasayfa