ŞEHİTLER İÇİN AĞLAMAYINIZ

Mehmet Ziya Odabaş2016-12-27 07:44:55

Vatan ve ulusu için Allah yolunda canını feda eden bir Müslümana şehit denir. Şehitlik, İslamda en büyük mertebedir. Şehitlerin Allah katında kadir ve kıymetleri pek yüce olmakla birlikte, ahirette en büyük rütbenin peygamberlikten sonra şehitlik olduğu belirtilmiştir. 
Bunun içindir ki, şehitlerin bütün günah ve kusurları, Allah tarafından af edilmektedir. Zira Müslümanları, düşmanlarına üstün kılan en mühim esaslardan biri "ölürsem şehit, kalırsam gazi" inancıdır. Bizler de bu ulvi makama yani şehitliğe erişebilmek için vatanımız için bayrağımız için ezan sesleri için ve Allah yolunda canımızı feda etmekten kaçınmayız.
Ayet-i kelimenin de anlattığı üzere "şehit olanlara ölüler demeyiniz, bilakis onlar diridir, lakin sizler anlayamazsınız". 
Ülke bütünlüğünü bozmak, emniyet ve asayiş sükununu sona erdirmek üzere emperyalist devletler büyük Türk ulusu üzerinde oyunlar oynamaktadırlar. Nasıl ki Işıd terör örgütünü İsrail, ABD ve İngiltere kurmuşsa PKK yı da yine bu üçgen devletler tarafından kurulduğu da unutulmamalıdır. Amaç, Türk devletini zayıflatmak, her istediklerini zoraki kabul ettirmektir. Bu oyun, eninde sonunda bozulacaktır, çünkü Türkler tarihi boyunca özgürlüklerinden taviz vermemiş, esaret altında yaşamamışlardır. Türklerin ataları, mertçe savaş meydanlarında göğüs göğüse muharebeler yaparken, kalleşler haince, usulca taktikler geliştirerek güvenlik güçlerimizi esir ve imha etme yolunu seçmişlerdir. Ama unuttukları en önemli unsur her Türk bireyinin yüreklerinde iman ve benliklerinde vatan ve ulus sevgisi vardır. 7 den 77 i ye vatan için canlarını feda edebilecek milyonlarca kahraman insanımız vardır. İşte bu ahvalde Türklere diz çöktürecek başka bir ulus doğmamıştır, doğmayacaktır. Bugün, Güneydoğu Anadolu bölgesinde, İran da , Irak da ve Suriye de oynanan oyun mevcuttur. Bu oyunun aktörleri kan emici emperyalist güçlerdir. Figüranları ise terör örgütleridir. 
Kendi vatanında misak-i milli sınırlarını korumakla görevli polis ve askerlerimiz haince pusularla hunharca şehit edilmektedirler. Bu şehitlerimiz için asla gözyaşı dökmeyiniz. Gözyaşı zayıflık emaresidir. Şehiterimizin ölmeyeceği, dualarla beslenip peygamber efendimizin komşusu sıfatı kazanacakları da bilinmelidir. 
Evet, bir bedel ödenmelidir, ve bu bedeli ödemek için Türk toplumu ve duyarlı Kürt halkı hazırdır. Ataları Osman gaziler, Fatihler, Yavuzlar, Kanuniler olan Mustafa Kemalin askerleri asla boynu bükük kalmayacaklardır. Ve yine unutulmamalıdır ki polislerimiz ve askerlerimiz bir ölürse bin doğarlar. Her doğuş yeni bir sayfa, yeni bir güneş demektir. Bu iblisler ülkemizi ya terk edecek, ya yok olup gideceklerdir. Bizler geride kalanlar şehitlerimize dualar edip, geride kalanlara sabır temennilerimizi beyan etmeliyiz. Geride kalan dul ve yetimlerine sahip çıkmalıyız. 
Türkün gürleyen sesi, vatanın her karışında çınlayacaktır, çınlamaya devam edecektir.

Anasayfa