HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

KARAR ANI

27 Nisan 2016 Çarşamba Saat: 10:18

Kuruluşundan bu güne inişli çıkışlı grafikler çizen Orduspor’a en zor sezonu son yıllarda yaşattılar. Klübe talip olan her yönetici daha iyiyi yapmak, bulunduğu yerden daha yukarı çıkarmak için çaba sarfeder.  Yapılan işlerde bir planlama yoksa, hesap kitap klübün bütçesine uygun yapılmazsa bu tür hezimetler ve sonuçlar kaçınılmaz olur.

Bugünlerde herkes klübün gelecekte ismi ne olsun ne olmasın diye konuşuyor. Esas konuşulması gereken bunlar değildir. Orduspor tüm Ordu’ya hitap eden, Orduluların, Türkiye’nin kalbinde taht kurmuş Ordu ile özdeşleşmiş klüptür. Ordulular Orduspor’un adının değişmesine asla müsaade etmemelidir. Orduspor aşkı isim değişikliğiyle değil bu klübün değerlerine sahip çıkmakla pekişir. Şekillerle ilgilenme yerine klübün bu noktalara gelmesi araştırılarak sebeplerinin ortaya çıkarılması ve yeni yol haritasının çizilmesi gerekir. Orduspor ismi bir tarihtir. Tarihi karanlıklara gömmeye, yok etmeye kimsenin hakkı yoktur. Zamanında alınmayan tedbirler klübü bu noktalara getirmiştir. Gerekli tedbirler alınmış olsa,”Dur arkadaş ne yapıyorsunuz?” denilmiş olsa bugün buralarda olunmazdı.

Hep birlikte oturup iyi düşünmek lazım Orduspor isminin değiştirilmesi kurtuluş reçetesi değildir. Tarih olmuş bir klübü öz kimliğinden uzaklaştırmanın çok iyi bir mantık olmadığını düşünmek lazım. Güçlü, kendi ayakları üzerinde duran bir Orduspor’u ortaya çıkarmanın mücadelesi yapılmalıdır.

ORDUSPOR’DA İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE DEĞİL,ZİHİN DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYAÇ VARDIR.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları