HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

HAİNLERE 15 TEMMUZ KANTARI

17 Temmuz 2017 Pazartesi Saat: 09:24

Ülkemiz genelinde ihanet gecesinin 1.yılında alanlarımızdan Demokrasiyi haykırmamız tüm dünya egemen güçlerinin kulaklarında çınladı. Ecdadımız Malazgirt savaşında Anadolu topraklarına döktükleri kanla, artık Anadolu vatan toprağımızı, mukaddes kanlarıyla yazarak, bu toprakları CENNET VATAN yapmışlardır.

Kimileri kandırılmış, kimileri inandırılmış, kimileri para, şan, şöhret, makam için hainliği meslek haline getirmiş, Aziz milletimizin tarihinden, kültüründen hiç ama hiç anlamamışlar.

Sözüm ona zekâlarını, yeteneklerini Türk Milletini yok etmekte kullanarak uşaklık yaptıkları emperyalistlerin aferini için olmadık hainlikleri yaşamak sanmışlar. Türk milletini anlamadıkları aşikâr, anlamış olsalardı sindirilmeyeceğimizi, korkmayacağımızı, bilmezler miydi?

Sadece vatan semalarımızda dalgalanan, milletimizi gölgesi altına alan şanlı bayrağımıza kafalarını kaldırıp o şerefsiz gözleriyle baksalardı, tarihin hiçbir döneminde diz çöktürülemediğini nazlı nazlı dalgalanan şanlı bayrağımız onlara anlatmaz mıydı?

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım dediğini. 15 Temmuz kantarında boy, kilo ölçtürmeleri gerekiyordu ya bu hainlerin milletimizin kantarı 15 Temmuz kantarını tecrübe etmelilerdi ki vatan toprağımızda arınma olsun. Milletimizin kantarında boylarının ölçülerini aldıran sözüm ona egemen güçler siz piyonları sahaya sürdü ki, Türk milletinin kantarının ne durumda olduğunu anlamak için, gördünüz kantar eskisinden daha güçlü her kiloyu, her boyun ölçüsünü vermekte yıllar geçse de daha da mahir.

Yıllar geçse de dünya eski dünya değil denilse de Türk milleti hala başladığı yerde Malazgirt’te mukaddes kanlarıyla yazdıklarının sonsuza dek emanetçisiyiz. Kantarda boy kilo ölçtürmek isteyenlere duyurulur milim şaşmıyor haberiniz olsun.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları