HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ORDUSPOR FATİHİ

22 Temmuz 2017 Cumartesi Saat: 10:26

Öncelikle dünkü basın toplantısında da kendilerini medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ettiği Orduspor Kulüp Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ederek devraldıkları bayrak yarışında bende 2 milyon taraftar gibi başarı temennilerinde bulunarak başlamak istiyorum söze.

Orduspor ile ilgili az ve öz yazdığımı, yazdıklarımda da hep haklı çıktığımı hemen hemen bütün spor camiası ve kamuoyu bilir. Sözün fazlası deliye söylenir hesabıyla her yıl sezon başından sonuna kadar yazdığım 4-5 yazıyla teşhisimi koyar bir kenara çekilirim. Bu sezonda yine aynı kararlılığımı sürdüreceğim. Az ve öz konuşup yazacağım.

Dünkü toplantıda başkan Ali Yılmaz’a, bitli bir yorgan teslim aldıklarını, ateşten gömlek giydiklerini ve kendilerine nasıl bir Orduspor bıraktılarını sormuştum. Elinizde ki hastanın teşhis ve tedavi varmıdır? Hasta ayağa kalkabilecek mi? diye sorduğumda, Başkan Yılmaz, tam bir paşa gibi cevap verdi. Dediği de şu idi; “Orduspor, bu şehrin baba ocağıdır. Ocaklar sönmez, efsaneler ölmez” sözü, Orduspor’u bu hale, bugünlere getirenlere ve sebep olanlara tokat gibi bir cevap oldu sanırım.

Bitli yorganı temizlemek gerekirse temizleyeceklerini veya analarının ak sütü gibi bembeyaz yeni bir yorganla, yönetimiyle, taraftarıyla Orduspor’a gönül vermiş bütün herkesle takımı beklenen ve özlenen yere getirmeyi hedeflediklerini de söyleyen Başkan Yılmaz, bu hedefin gerçekleşmesi için kendilerinden daha iyi yapabileceklere de bayrağı teslim edebileceklerini söyleyerek kapının bir köşesini de açık bırakmış oldu.

Orduspor’a sahip çıkılması adına yöneticilerden, başkanlardan uzun yıllardır böylesi bir açıklama duymamıştık. Nedim Türkmen’inden Yaşar Pamuğuna kadar kimse sahip çıkılması noktasında bu denli haykırmamıştı. Hep ölüyoruz, bitiyoruz, tükeniyoruz. Ve sonuçta öldük, bittik, eridik, tükendik türküsüyle bayrağı Ali Yılmaz’ın eline bırakarak, al koçum birazda sen öl diyerek bir bir takımdan uzaklaşmaya başladılar.

Hal böyle iken, başta başkan Yılmaz ve yönetim kurulu dün paşalar gibi kaldırdı tokadı, Orduspor, bu şehrin baba ocağıdır, Orduspor efsanedir, ocaklar sönmez, efsaneler ölmez diyerek Fatih gibi bastılar narayı. İnşallah kutsadıkları bu yol ve davada karınca katarınca herkeste takımına destek verir, Orduspor’un yeni Fatih’i de muhannete muhtaç olmadan yüzlerin gülmesine yeniden vesile olur.

Sözün sonunda ise Başkan Yılmaz ve ekibini Ligin ilk 8 haftası takip edeceğimi ve teşhisimi de yine her yıl olduğu gibi 8. Haftada koyacağımı da şimdiden bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum. 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları