HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

CHP’NİN ZAAFİYETLERİ

20 Eylül 2017 Çarşamba Saat: 09:25

Ülkede hükümeti denetleyecek gerçek bir muhalefet partisi ne yazık ki yok. Hani derler ya yanlış ata oynadın kaybettin. Ama ne yazık ki AKP’den başka da at yok. Hükümetin yaptığı olumlu veya olumsuz tüm çalışmalara hayır demek CHP’nin görevi olmuş.

Bu durum zaman zaman ülkeyi Avrupa arenasında zor duruma düşürecek hale de gelmiştir. Bunun da asli sebebi CHP milletvekili seçimlerinde adayları irdelememesidir. Doğuda görev yapan güvenlik güçleri arkadaşlarımıza muhabbet ederken bizlere SİHA ’ların ülke için ne kadar gerekli olduğunu anlattılar ve PKK artık açık alanlara çıkamadığını izah ettiler ama gel gör ki CHP’nin cüce milletvekili SİHA’ ların sade vatandaşı öldürdüğünü söylediler.

Bu sözü ancak hainler söyleyebilir, vatanını satanlar söyleyebilir veya ajanlar söyleyebilir. Ülkeyi yurt dışına küçük düşürmek hiç kimsenin haddine değildir. Kaldı ki rakiplerine de koz veriyorsun. Mehmetçikler, Polisler Masun vatandaşlar şehit olurken bunun karşılığında kahpe terör örgütüne sahip çıkmak muhalefete yakışmadı.

PKK SİHA’lardan saklanırken SİHA ’ların kullanılmamasını istememesi Avrupa’nın oyununa gelmek demektir. Cumhurbaşkanı ülkede hükümeti denetleyecek bir Muhalefet yok diyor. Bence de haklı.

Hükümeti denetleyecek güçlü bir muhalefet olsa hükümet bu denli hayasızca işlere kalkışamazdı. Aynı cüce CHP ES-400’lere de karşı geldi. Pes doğrusu.

Bu savunma silahlarının varlığı ülkeye güç katmayacak mı? Siz kime hizmet ediyorsunuz? MHP kendini AKP’ye adarken CHP’nin de yanlış yollarda irtifa kaybetmesi her daim AKP’nin işine yarayacaktır.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları