HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

ŞÜKRÜ HOCAM- MAHMUT HOCAM.

8 Ekim 2017 Pazar Saat: 09:57

Bataklığı kurutmaktansa bataklıktaki sivrisinekleri öldürmeye çalışan kendinden münhasır Orduspor yönetimindeki çatlak her geçen gün büyüyorken Orduspor için başını belaya sokan Zafer hocada kendi tabiriyle Kovuldu.

Zafer hocam yılların deneyimli futbolun mutfağından gelen bir isim..

Yaptığı açıklamada ne diyor.” Ben iki maçta da galip gelseydim yönetim beni kovacaktı zaten”. Açıklamada çok önemli bir mesaj var aslında. Yani zafer hoca bünyesel ve karakteristik olarak takım yönetimine ayak uyduramadı anlaşılan. Yetkili olarak yetkisizlerin hegemonyasından kurtuldu, rahatladı.

Hayatlarında mika topla bile oynamayanlar Zafer hocaya futbol dersi vermeye kalkınca ipler koptu. Takımın başına yine iki saygı duyduğum insan atandı. Şükrü Bekiroğlu ve Mahmut Namdar. İki futbol mutfağından gelen isim daha..

Gönüllü olarak geldiklerini açıkladılar. Ancak gönüllü olmak Orduspor’u çalıştırmaya yeter mi? Eksi 12 puan- eksi 100 trilyon borç- eksi tamtakır kasa- Eksi toplama takım- eksi sezon sonuna kadar milyarlarca bütçe yani masraf.

Şükrü ve Mahmut hocam görevlerinin en kralı yaparlar yapmasına da bu eksilerle nasıl baş ederler bilinmiyor..

Yatmaya yeri, yemeye yemeği, cebinde çay içmeye parası olmayan oyuncuları nasıl motive edip sahada verim alabilirler bilinmiyor. Ve Orduspor’un tüm yükünü üstlendiklerini söyleyen başkan ve yönetim bu kaosun altından kalkacak tecrübeye ve maddiyata hazırmı oda bilinmiyor..

Şükrü ve Mahmut hocamın işi zor..ne kadar dayanırlar bilemeyiz. Ama asıl bu değerli hocaları bekleyen şey yönetimdeki zafiyetler. Kısa sürede bıktırılmasalar iyi olur. Şükrü ve Mahmut hocama başarılar diliyoruz.

 Umarız Orduspor için en iyisini yaparlar..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları