HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

ENVER YILMAZ VE BİZİM YILMAYAN YEREL BASIN..

6 Mayıs 2016 Cuma Saat: 09:16

ENVER BAŞKAN BİR PROJEDE BİZİM YEREL BASINA YAPMALI..

Enver başkan bu günlere proje üstüne proje yapıyor ve tanıtıyor..Hem güzel projeler yapıyor hem güzel güzel tanıtıyor.

Yani başkan bu işte profesyonel..

Bizim gibi garibanlarda akşamdan kızarttıkları patatesin tokluğu yada haşladıkları makarnanın karındaki bıraktığı tokluk aşkıyla kah araçla kah yaya kah dolmuşla proje peşide koşuyoruz..

Arada bir süpriz galibiyetler alıp bedava yemekte yemiyor değiliz. Ama genellikle makarna ve patatesteki istikrarı bozmuyoruz..Mesela ben çubuk makarnayı seviyorum. Uzun ve ince . çiğnemeden lop gidiyo..Bir rivayete göre boyumun uzun olması ve zayıf olmam çubuk makarnadan dolayı imiş.

Neyse konuya gelelim..

Enver başkanın açıklamalarına gidiyoruz.. Belediye binası yakın. Açıklama uzakta oluncada cebimizde dolmuş parası varsa gidiyoz. Gelirkende bön bön bir arkadaşa  yapışalım diye fır fır dönüyoz..

Toplantıya , etkinliğe, belediye ile ilgili her türlü şeye gidiyoz..Ben uzun adam olduğum için benim için sorun yokta bazı yerel arkadaşlara acımıyorda değilim.. Arkalarda kalıyorlar boylarıda badi.. Ne yapsınlar..

Şimdi yazının kırılma noktasına geliyorum.

Kimi arkadaşlar( zaten aynı arkadaşlar) Açıklama başlayınca   neredeyse Enver başkanın gözüne sokacaklar kameralarını yada makinalarını..

Yahu kardeşim.. Bu kadar yakın çekim yapınca  kameranız azmı benzin yakıyor.. Yüz metre geriden alıyor bu zıkkım..Hele belediyedeki basında çalışan arkadaşların bir makina tutuşu var nişan alıp bir suriyeye top fırlatmadıkları kalıyor..Yahu güzel kardeşlerim siz belediyedesiniz zaten Enver başkanı hergün görüyorsunuz. Bakın biz geldik açılında biz de çekelim.

Bak buradan itiraf ediyorum. Enver başkanım alınmasın ama ben o kadar basın toplantısına gittim Enver beyin ne söylediklerini bilmem. Niye?. Adamı göremiyorumki..

Enver başkan yemek veriyor (sağolsun)..Enver başkanımı dinlicez, yemeğimi sindircez şaşırdık kaldık. Önümüz arkamız arkadaşların  zebani gibi kameralarıyla çevrilmiş. Kafamızı uzatıp aralardan başkanı dinlemeye çalışıyorken bir bakmışız garson tabakları kaldırmış çoktan.Bu konudan şikayetçiyim, muzdaribim. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.( koskoca parti genel başkan yardımcısı bile 150 kişiyle miting yapıyorda ben niye sineye çekeyim bunları..

Enver başkandan bir ricam var. Tabi yaparsa.. “Başkanım projeler güzel hoş tadından yenmez ama bizim gibi makarnacılarada bir çözüm üret. Bizim yerel basın ile ilgili bir proje yap. Tek kurtuluşumuz bu. Bak buraya yazıyorum..Bu proje hayata geçmezse yakında ordu basını gezi olaylarına döner. Haberin olsun. Saygılar başkan..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları