HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

TÜRKİYE, GEREKLİ ATILIMLARI YAPACAK GÜÇTEDİR.

16 Ekim 2017 Pazartesi Saat: 10:50

 

Türkiye, cumhuriyetçi duruşuyla insanlık için yeryüzünde Büyük Barışın güvencesi ve bekçisi olmaya devam edecektir! 

Türkiye, insanlık ve yeryüzü için tehdit olarak gördüğü kökten dinci ve kökten milliyetçi kanunsuz silahlı eşkiyaya, bu eşkiyayı destekleyen küresel emperyal güce karşı mücadelesini sürdürecektir!

 

Yunanistan'ın kanunsuzca işgal etmiş olduğu topraklarımızı derhal terk etmemesi halinde Türkiye olarak gereken müdahaleyi yaparız!

 

Kıbrıs, Türkiye'nin ön cephesidir! Kıbrıs Türk Halkı'nın bir bütün, bağımsız, kazanımlarından geri adım atmaksızın daha ileri ve refah geleceği ve güvenliği Türkiye'nin teminatı dahilindedir!

Yayılmacı, sömürgeci,Emperyalizm, dini istismar eden karşıdevrim, Yurdumuzu parçalamak isteyen bölücü eşkiya Türk Milleti'nin Ulusal güvenliğine tehdittir! Laikliği,insanlık için yeryüzünde Uygarlığımızın güvencesi ve güvenlik nedeni olarak görüyoruz!

Vatanımızı savunduk! İsyanı bastırdık! Bugün denerseniz; yine gerekeni yapacağız!

Türkiye Cumhuriyet'inin bağımsız Yargı'sı Cumhuriyet Hukukundan bağımsız değildir! Cumhuriyet, Hukukun yollarının tıkanması halinde Ulusal Güvenliğini muhafaza etmek üzere harekete geçmek zorunda kalacaktır!

Tambağımsızlığımızı, bütünlüğümüzü, Ulusal Egemenliğimizi, aydınlanma çabalarına devam edişimizi, hiç bir gurup, kişi, kurum ve kuruluş, birlik, ülke ile tartışmayız!

Türkiye, Kurucu ilke ve değerlerine, ulusal çıkarlarına uygun olarak bütün Uluslarla ve birliklerle, askeri, iktisadi, siyasi işbirliklerini yeniden gözden geçirecektir!

Hür dünyanın demokrasiyi bahane ederek Ulusların içişlerine karışmasını, Ulusların Egemenlik haklarını ihlal etmelerini kabul edemeyiz! 

Çıkarlarına uygun olarak bölgemizde sınırları değiştirmeye yönelik girişimlerinde Israr etmeleri halinde Türkiye, tarihe müdehale etmek zorunda kalacaktır!

Ulusal Egemenliğimize tehdit olan eşkiyaya destek veren ülkeleri, kurum ve kuruluşları, kişi ve gurupları dost göremeyiz! Gereken tedbirleri alırız!

Yeryüzünde Ulusların Egemenliklerine ve bütünlüklerine karşı tüm girişimleri Ulusal Güvenliğimize tehdit olarak görürüz!

Yeraltı ve yerüstü doğal zenginliklerimiz, ormanlarımız, zeytinliklerimiz, Milli Savunma sanayimiz ve fabrikalarımız, enerji üretim fabrikalarımız ve enerji kaynaklarımız, tarım ve Hayvancılık alanlarımız, su, iletişimci kurum ve kuruluşlarımız, geri dönüşüm sanayimiz, deniz, kara, hava taşımacılığımız ve ulaştırma stratejik olarak ulusal güvenliğimizi ilgilendirmektedir!

Türkiye, hak ve hukukunu her daim korumak ve savunmak üzere hazır olmaya, Karadeniz, Akdeniz ve Ege Denizi'ndeki çıkarlarının gereğini yapmaya devam edecektir!

Türkiye, Cumhuriyetimizi bir din devletine dönüştürmek üzere bölücü eşkiya ile birlikte Yurdumuzu işgal emelleri olan emperyalistlerle siyasi emellerini birleştirmiş iktidar sahiplerinin karşıdevrim kalkışmasını sonlandırarak dış destekçileriyle birlikte cezalandıracaktır!

Yurdumuzda bulunan, Anayasamıza ve Cumhuriyet Hukukumuza göre meşru olmayan yurttaşlık verilmiş ya da verilmemiş bütün Suriyeli, Afrika'lı, Asya'lı ziyaretçilerin vd yurt dişına çıkarılmaları güvenlik sorunumuzdur.

Türkiye, hürdünyanın bölgeye doğrudan bölge Ülkelerine danışmadan Yapacakları her türlü girişime karşı gereken tedbiri alacaktır! 

Hürdünyanın bölge Ülkelerinin egemenlik haklarını ihlal etmesi, bütünlüklerini tehdit etmesi Türkiye için savaş nedenidir!

Son eşkiya etkisiz hale getirilene kadar harekat devam edecektir!

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde Uluslarına ait olmayan silahlı ya da silahsız bütün başıboş bölücü guruplar Ulusal Güvenliğimiz için tehdittir! Bölge ülkeleriyle beraber çözeceğiz. 

Uluslar arası güçle gelenlerin yayılmacı saldırgan girişimleri bizim için savaş nedeni olur! Hürdünya güvenimizi yitirmenin ağır siyasi, askeri, iktisadi sonuçlarını yaşar!

 

 

H.AYDOĞDU

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları