HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

BU NE YAMAN YALANLAR?

19 Ekim 2017 Perşembe Saat: 09:10

Kim bağlandıysa o diğerini yalanladı.

             Tv 52’de Mustafa Özdoğru’nun yönettiği Tarafsız saha programı pazartesi günü akşamı yayınlandı. Eski hakemlerden Ali Aydın ile birlikte programın daimi yorumcuları olarak bu kez karşımıza Orduspor’un eski futbol antrenörü Zafer Öztürk ile  şu anda Basketbol teknik sorumlusu Hakan Yiğit çıktı.

            İlk olarak Hakan Yiğit yaşadıklarını anlattı. Parasızlık, verilmeyen sözlerin tutulması, haftada bir otel yatma yeri değiştirme falan filan yüzüm kızardı. Zafer Öztürk yaşanan süreçleri anlattı haklı olarak bir teşekkürü çok gördüler dedi.

            Kulüp başkanı Ali Yılmaz destek verecekti sözlerini tutmadı diyerek hem basketbol  başkanı Yaşar pamuk ile yönetimi suçlarken yönetim kurulu as başkanı Mahir Akdere Yılmaz’ı yalanladı Yaşar Pamuk yardım yaptım  beni bırakın dedim bırakmadılar dedi.

             Senet sepet el konulan eşya filan derken inanın ne kirli çamaşırlar çıktı ortaya ( yönetimsel acıdan) anlamam. Basketbol takımının 3-5 lira ile ayağı kalkacağı yerde nasıl sahipsiz bırakıldığı yatmaya yerlerinin bile olmadığı ortaya çıkınca  ortak akıl dereye girdi.

            Bakalım yetkililer ne yapacak.

            Bu program tam  saate yakın sürdü.

             Konuşulanları anlatılanlar ve yalanları yazmaya kalksam sayfalar yetmez.

xxx

            Diğer taraftan Bal liginde Orduspor’u genç oyuncular ligde puanı bulunmayan Sivas Demirspor’a ile 1-1 berabere kalırken   Sivas ilk golünü de Orduspor’a attı.  Rakiplerinin yaş ortalaması acısından kendinden büyük olan Sivas’ın Orduspor’a son dakika attığı gol ile beraberliği yakalaması,  buna karşılık Orduspor’lu oyuncuların kafalarına göre futbol oynamaya devam etmeleri kendileri açısından utanç olmaya devam ediyor.

             Yeni Orduspor ise eski hastalığı  nüksederek yine sok dakikalarda yediği gol ile arklı kazanacağı maçı 1-1 bitirdi.  Birileri bir yerlere neşter vuracaktır tahmininde bulunuyoruz.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları