HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SAHTE TERAPİSTLERE DİKKAT!

19 Kasım 2017 Pazar Saat: 12:59

Son aylarda sosyal medya sitelerinde özellikle Facebook’ta, cinsel terapist adı altında açılan hesaplara dikkat derim. Kimileri kendilerini doktor kılığında, kimileri kendilerini diyetisyen, kimileri de terapist kılığında açtıkları hesaplarla vatandaşları dolandırmayı hedefliyorlar.

Yurt içinde ve yurt dışında kendilerini Türk olarak tanıtan ve düzgün fizikli, al benisi olan bayan profilleri ile açılan hesaplarda, vatandaşları bekleyen en büyük tehlike ise, insanların cinsel sorunlarıyla alakalı can alıcı sorulara şifa kaynağı oluyorlarmış gibi kendilerini uzman olarak tanıtarak asıl amaçlarına ulaşmalarına sağlamak oluyor.

Bu sözde uzmanlar, birkaç diyalogtan sonra satacakları sahte ürünlerle, vatandaşların birkaç gün veya birkaç haftada tamamen ortadan kalkacağını iddia ederek müşterilerinden peşin havale talebinde bulunup gönderdikleri sahte ürünlerle insanların hayatlarını iyice karartmaya neden olduklarını sakın unutmayın.

Bu sözde terapistlerin bir an önce mercek altına alınması da artık kaçınılmaz olmuştur. Cinsel sorun yaşayan insanlar, artık hayat bitti derken, bin bir umutlarla bağlandıkları bu sahtekarlara daha fazla kurban gitmemeleri adına ülke genelinde herkesin dikkatli ve duyarlı olması da gerekmektedir.

Hal böyle iken vatandaşlar dolandırıldıklarını ve kandırıldıklarını da anlayınca bu hesapları veya kişileri de şikayet etmemeleri ayrı bir anlam konusu oluyor. İnsanlar sırf bu konu üzerinden aldatıldıklarını nedense ne hikmetse söyleyemiyor veya şikayet edemiyorlar. Bu durum karşısında da sahte hesaplarda her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Siz siz olun, sorununuz ne olursa olsun. Çare arayacağınız kaynağınız mutlaka o sorunlarınızla ilgili gerçek doktorlar olsun. Terapist, merapist devri artık sona ersin. Bu tür insanlara asla prim vermeyin, paranızı kaptırmayın, yarım yamalak sağlık ve huzurunuzu iyice bozmayın. Uyanık olun, sahte terapistlere dikkat edin!


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları