HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

OLACAĞI BUYDU ?

23 Kasım 2017 Perşembe Saat: 08:29



Şu haberi önce bir okuyun :

Eski Karayolları Şube Şefliğine ait yaklaşık 40 dönümlük bir arazide inşa edilen ve 5 bloktan oluşan Hükümet Konağı inşaatı hakkında bilgi veren Ordu Valisi Seddar Yavuz, yeni Hükümet Konağının tüm kurumları bünyesinde toplayacağını söyledi. Vali Yavuz, "Valiliğin bir kompleks içinde toplanması, vatandaşlarımızın hizmete erişmesi bakımından büyük bir fayda olacağını düşünüyorum. Bu nedenle, Altınordu Kaymakamlığımızın da içinde olacağı birçok kurumumuzu yapılmakta olan Hükümet Konağı bünyesine taşıyacağız. Böylelikle vatandaşlarımız daha iyi bir kamu hizmeti alma imkanına sahip olacaklar" dedi.Projenin tadil edilmesi gereken bazı yönleri olduğunu kaydeden Vali Yavuz, "Bununla ilgili bir ekip kurduk ve şu anda çalışıyorlar. Daha efektif olması bakımından bir düzeltmeye ihtiyacımız var. Bu çalışma şu anda devam ediyor. Bu çalışmamız kısa zamanda sonuçlanacaktır. Böylelikle vatandaşlarımızın daha konforlu bir hizmet almaları sağlanacak" diye konuştu.
Yeni Hükümet Konağında yer alacak valilik ve diğer kurumların yerleşim planlarının iyi yapılması gerektiğini belirten Vali Yavuz, hizmet binalarında yöneticilerin vatandaşların her an ulaşabileceği, erişebileceği konumda olmasının önemli olduğunu söyledi.

Xxx

Zamanın da dedik ki bu bölge Ordu’nun  ortasında çok önemli bir yeşil alan buraya hiçbir şey yapmayın. Burası nefes alsın yeşilliği yok etmeyin diye diye bağırdık çağırdık ama  yok dediler ağaçlara fazla dokunmadan sadece valilik yapılacak deyip dediklerine başladılar.

Biz o arada şu anda AVM inşaatı yapılan Eski Özel İdare binasının arazisinin çok uygun olduğunu mevcut binanın Kayabaşına taşınabileceğini belirterek alternatif sunmuştuk.

Yukarıda ki haberi okuyun.

Koca alan adda gitti.
Bizi dinlemeyenler utansın …

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları