HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

MHP’NİN ACZİ

8 Aralık 2017 Cuma Saat: 08:02

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı.

Yani insanın aklı hayali almıyor. Niye diyecekseniz bu kadar yuvarlak  laflarla  AKP’lileri bile geçmek her yiğidin harcı değildir. Bahçeli ve Adan’lar dibe vurma yarışmasında yüzleri hiç kızarmadan  yağ çekmeye devam edebiliyorlar. Ülkenin içinde bulunduğu şu durumda AKP’nin yedek lastiği olmuş birilerinin  yağcılığı geçtim Adaletten bahsetmesi ve adaletin temsilcisi olacaklarını tüm bu rezillikler içinde söylemesi de ilginç.

Bakın yüzümüze karşı bunları söyleye biliyorlar :

" MHP’nin bugün durduğu yer 316 milletvekiliyle iktidarda bulunan iktidar partisi tarafından da çok büyük takdirle karşılaşmakta. Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan zaman zaman açıklıkla bunu dile getirmekte. Milliyetçi Hareket Partisi’nin duruşu klasik bir duruş değil, Türkiye’nin duruşudur. Türk devletinin varlık duruşudur. Biz haklı çıkmaktan bıktık. MHP öngörüleriyle haklı çıkmaktan üzüntü duymaktadır çünkü her haklı çıktığımız öngörümüzde Türkiye zarar gördü. Bugün öngörülerimiz çok büyük dikkatle takip edilmekte. Bu da ziyadesiyle bizi memnun etmektedir."

"Gelir dağılımdaki adalete öncülük yapacak, Türkiye’nin başındaki iki büyük belayı def edeceğiz. Bir tanesi bölücülük bir diğeri ise ekmekten dolayı, işsizlikten dolayı namerdin önünde boyun eğmeyen Türkiye de bizim namus borcumuz. Bugün insanları tedirgin eden adalet bizim namus borcumuzdur. Gelir dağılımındaki adalet de bizim namus borcumuzdur. Elbette, adaletin bağımsız olduğu, basının özgür olduğu ve sabah erken kalkıp işini-gücüne kendini veren alın teri döken her insanın Allah’tan sonra devletine güvendiği Türkiye, bizim Türkiye’mizdir. MHP iktidar olduğunda; adaletin, gelir dağılımındaki adaletsizliğin ve basın özgürlüğünün teminatı olacaktır."

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları