HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

İÇİMİZDEKİ ÇİFT AYAKLI YARATIKLAR..!

17 Ocak 2018 Çarşamba Saat: 07:51

            Hayvan dediğimizde aklımıza ilk gelen şey; Canlılar âleminin insanlarla, bitkiler dışında kalan üyeleridir diye biliriz. Dağlarda, sokaklarda, ormanlarda ve evlerde beslenirler.  Hayvanlar insanların dostlarıdır. Yırtıcı olanlardan ise korunmak gerekir.  

Biliyorum ki buraya kadar olan kısmını hemen hepimiz biliyoruz.

Benim konusunu ettiğim şey, içimizdeki insan kılığına girmiş çift ayaklı şeytanı yaratıkların, bahsettiğimiz hayvanlara karşı tavırlarıdır.

Bu günlerde soğuk kış günlerini yaşamaktayız.  İnsan olarak edamız sokakta kalan sahipsiz hayvanlara yardımcı olmak, su ve yemek ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Oysa içimizdeki bazı yaratıkların  özellikle sokak hayvanlarına karşı  yaptıkları işkenceler akla mantığa sığmaz hale gelmiştir. Bu tür sadist yaratıkların eylemlerinden birkaç örnek vermek istiyorum.

İki dağ eşkıyası (Özür dilerim genç diyemiyorum bu tiplere) kırsal alanda ateş yakmışlar. Terrier cinsi ev köpeğinin başına tasma geçirmişler, bu tiplerden biri köpeği tasması ile ayağa kaldırarak ateşin üzerine tutmaya başladı. Köpeğin sesi kırsal alanı adeta inletiyordu ama sadistler aldırış dahi etmeden  köpeği ateşe tutmaya devam etti ve o sevimli küçük hayvan ateşin üzerinde can verdi.

Bir başka yaşanan vahşette ise; Yine bir sokak köpeği  bu kerre 3 sokak iti hayvanın başına ip geçirmişler, gaddarlardan biri elindeki sopa ile hayvanın  başına defalarca vurdu, vurdu ve yine vurdu. Sadist herif her vuruşunda zevk alıyordu. Nihai olarak hayvancayız oracıkta can verdi.

Evde beslenen bir köpek ise sahibi tarafından terlik ile işkence görüyordu.  Köpekcik iki  ayağının üzerine kalkmış, küçük bir çocuk edası ile kendini koruyor ve sahibine yalvarır gibi  bakıyordu, ama nafile sahibi olacak pislik dakikalarca  küçük köpeğe vurdu, vurdu ve gene vurdu. Hayvan cağız yaralanmıştı.

Yine insan kılığına girmiş şeytanın biri elinde küçük bir et parçası ile kediciğin yanına gelir  eti kediye gösterir, kedi sevinir kuyruğunu sallayarak şeytanın yanına gelir, soysuz adam eti kaldırır ve indirir, kedicik iki ayağının üzerine durup eti almak isterken  sadist kılıklı adamdan kuvvetli bir tekme yer ve hayvan cağız 30 metre uzağa fırlar. Akıbeti belli değildir.

Sevgili okurlar benim başımdan da bu tip bir olay geçmişti. Tokat ilinde görev ifa ederken Niksar ilçesinden Tokat iline  özel aracım ile seyir halindeydim. Önüme birden 15-2 m. Uzunluğunda bir yılan çıktı. Ben o hayvanı ezmemek için eşimi ve çocuklarımı tehlikeye attım. Aracım bir sağa, bir  sola yalpa yapsa da  yılanı ölmekten kurtardım.

Biliyorum ki bu tür örnekler sizlerde de çokça mevcuttur.

Yapmamız gereken şey hayvanlara yardım etmek, onlarla dost kalabilmek, sadist kılıklı şeytanları eğitmek,  ve de duyarlı olmaktır.

Yukarıdaki olaylar benim yanımda olmadı, sanal alemde rast geldiklerimden örnek verdim ama böyle bir olaya rast gelseydim, o itlerin vay halineydi sanırım…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları