HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HEDEF 2071 İSE! YILANI BAŞINDAN EZECEKSİN…

4 Şubat 2018 Pazar Saat: 11:56

Türkiye terörle mücadelede etkin ve kararlılıkla mücadelesini Suriye sınırında sürdürmeye devam ediyor. Bu mücadele çerçevesinde Afrin’de başarılı operasyonlara imzasını atan başta Mehmetçiğimiz ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) her gün ikişer üçer köyleri ve dağları teröristlerin elinden alarak güvenli bölge haline getirirken, başarıyı da başta Amerika olmak üzere Avrupa ve diğer dünya ülkeleri de şaşkınlıkla izlemeye devam ediyorlar.

Evet hayretler içerisindeler, şaşırdılar ve şaşkınlık içerisindeler. Hain terör odaklarını besleyen emperyalist ve siyonisler bu şaşkınlıklarını da artık gizleyemez oldular. Gördüler ki, Türk askeri ve Türk Milleti ile oyun bir yere kadar oynanırmış. Oyunun final sahnesini her zaman olduğu gibi Türk askeri ve Türk Milleti yapar. Tıpkı tarihte olduğu gibi. Şimdi tekerrür zamanı ve bunun şaşkınlığını yaşıyorlar sözde medeniyetsizler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu operasyon kapsamında tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelenin devam edeceğine dikkat çekerek, Türkiye’nin hedefinin önce 2023, ardından 2053 ve devamında 2071 olduğunu söyledi.

Söylemesine söyledi de ben her zaman söylüyorum şimdi yine söylemeye de devam edeceğim. Biz Kandil’i yerle bir etmezsek işimiz çok zor bilesiniz. Bu bebek katillerin, tahta kurusu canilerin yuvalarını başlarına geçirmediğimiz müddetçe işimiz çok zor bilesiniz.

Madem başladık Bismillah dedik Fırat Kalkanı operasyonuyla, girdik şimdi Afrin’e çıkalım Kandil’den o zaman. Makul olanda bu değil midir? İnlerini yani yuvalarını kurutmadan bunların soyu tükenmez. Bir söz vardır hani, yılanı başından ezeceksin diye. O halde şanlı ordumuzun da bu operasyonu Kandil zaferi ile taçlandırmasını beklemek en tabi hakkımız değil midir?

Rahmetli Özal, 1970’li ve 80’li yılların siyaseti ile Türkiye’nin yönetilmeyeceğini görmüş ve söylemişti. Şimdi görüyorum ki, Erdoğan’da bunu görmüş ve artık 80’li, 90’lı yılların tarihte kaldığını belirterek hedefin yeni Türkiye modeli ile 2071 olduğunu ifade etmiştir. Doğrudur ve olması gereken de budur. Ama Kandil sönmeden işimiz çok zor bilesiniz…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları