HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

MÜLTECİLERE GERİ DÖNÜN ÇAĞRISI

5 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 09:36

İki haftayı aşkın bir süredir Suriye sınırında ki Afrin’de terör örgütleriyle amansız mücadelesini kararlılıkla sürdüren Mehmetçiğimize yurdun her yanından destek yağarken, Suriyeli mültecilere de tepki ve eleştirilerde beraberinde geliyor.

Türkiye’de sayıları 4 milyona yaklaşan ve Avrupa’da da 4 milyonun üzerinde bulunan Suriyeli mültecilere vatanınıza geri dönün Mehmetçikle ve Özgür Suriye Ordusu ile kol kola girerek vatanınıza sahip çıkın çağrıları her geçen gün artmaya başlıyor.

Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarda sosyal medya hesaplarından Suriyeli mültecilere çağrılar yaparak ülkelerine sahip çıkmaları istendi. Türk ordusu ve Özgür Suriye Ordusunu cephede yalnız bırakmamalarını savunan vatandaşlar, 8 milyon mültecinin 3/1’i ülkelerine dönüp cepheye gitse bu sürecin daha kısa bir sürede sona erebileceğini söylediler.

Türkiye’de 70-80 yaşlarında ki dedelerimizin dahi gönüllü askere gitmek istediklerine de dikkat çeken vatandaşlar, vatan savunmasının kutsal bir vazife olduğuna dikkat çekerek, özellikle eli silah tutan Suriyeli gençlerin, Mehmetçikle birlikte kendi ülkelerine sahip çıkmalarını beklediklerini dile getiriyorlar.

Çocukların, kadın ve yaşlılar ile hasta ve engellilerin barış tesis edilinceye kadar bulundukları ülkede kalmaları gerektiğine de dikkat çeken vatandaşlar, sağlık sorunu olmayan özellikle eli silah tutan genç nüfusun da bir an önce cepheye gitmeleri yönünde ki görüşler de artmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere Türkiye terörle mücadelede yalnız pkk/pyd/ypg/daeş ile değil, aynı zamanda Amerika’nın kirli oyunlarıyla da mücadele ediyor. Bu sebeple Türk askerinin de orada yalnız bırakılmaması gerektiğini belirten vatandaşlar, mültecilerin de artık taşın altına ellerini koymaları gerektiğine de ayrıca dikkat çekiyorlar.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları