HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

DAHA YUMRUĞUMUZU GÖRMEDİLER

11 Şubat 2018 Pazar Saat: 08:20

Kararlılığımız sürüyor. Afrin’de ve sınırlarımızda bu mücadele son hainin etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğine başta Amerika ve Avrupa, Türkiye’nin şaka yaptığını, birkaç günlük operasyonlarla geçiştireceklerini zannediyorlardı.

Ama şaka bir yana, bu bir 40 yıllık sabrın taşmasını işte bunlar anlamamıştı ve görmemişlerdi.  Türkiye, sabırda bir yere kadar deyip avuçlarını açmaya başladı. Henüz yumruğunu sıkmadı, açılan avuçlar sadece Osmanlı tokadı idi. Şimdi şamarla, tokatla Afrin’de bir bir dağları dize getirmeye devam ediyoruz.

Şanlı Ordumuz, kahraman Mehmetçiğimiz, yumruğu inşallah Kandil’de patlatacak. Biz o günleri de göreceğiz İnşallah. 40 yıldır bebek katillerine, ana baba, kardeş katillerine, vatan hainlerine işte o Kandil’de dar gelecek. Kandil sönecek. Fırat Kalkan operasyonu ile başlayan bu hareket Kandil’de finale erecek. Mehmetçik, son tahta kurusu, kan emici bu terör örgütlerinin bataklıklarını tek tek kurutacak.

Türk Milletinin sabrıyla oynamanın bedelini bu kez Amerika, dünyaya karşı ödeyecek. İçtiği ve emdiği kanlarla yani kendi kanlarıyla boğulma zamanı şimdi Amerika ve İsrail’de. Bunları öyle bir gün gelecek ki, dolarları bile kurtaramayacak. Bize düşen vazife ise biraz sabır, görevimizde her daim Mehmetçiğimizin yanında olmak.

Çünkü asırlardır, Osmanlının tokatına, şamarına ve yumruğuna hasret kalan Emperyalist ve Siyonist güçler, şimdi Mehmetçiğimizden bir bir nasiplerini almaya başladılar. Panik, endişe, korku şimdi onlarda. Öyle ki kendi halkları bile kendi liderlerinin politikalarını reddeder duruma kadar geldi. Daha yumruğumuzu görmeyen bu sözde müttefik hainler, şimdi  Mehmetçiğimizin Münbiç ve Kandil operasyonlarını beklesinler bakalım.

O Kandile inen yumruğun sesi yedi cihanı nasıl da saracak bir görsünler. O kandil’de rüzgarı bile ikiye bölen pusatlarımızın sesi, kulaklarını nasılda sağır edecek görsünler bakalım. Daha yumruğumuzu görmeyen barbarlar, insanlığa zeytin dalı, barış, huzur ve medeniyet nasıl sağlanıyormuş, bir görsünler bakalım.

Var ol Mehmedim. Şanlı bayrağımızı her nerede dalgalandırıyorsan olduğun her yerde her daim var ol. Tek dişi kalmış canavar senin yumruğunu bekliyor, gazan mübarek, Rabbim yar ve yardımcın olsun Mehmedim.  


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları