HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SAKIN PAZARLIĞA OTURMAYIN SAKIN!..

12 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 08:11

Amerika tutuştu, eli ayağı birbirine dolaşıp adeta eteklerinden, paçalarından tutuştu. Afrin’de hezimete uğrayacağını şimdiden anlayan ve hain maskesi düşen Amerika, bugünlerde askeri ve sivil kanattan üst düzey yetkililer göndermeye başlayarak arayı bulmanın yollarını arayan bu yılanın başı ile asla Türkiye olarak pazarlığa oturmayın.

Amerika, bu saatten sonra kimi yollarsa yollasın, kabulde etmeyin, masaya oturup görüşme dahi yapmayın. Bütün terör örgütlerinin anası olan hain Amerika’ya bu saatten sonra artık masa başında güven olmaz.

Afrin’de gerekirse tüm sınır boylarımızda kayıp da vereceğiz, şehit de vereceğiz. Ancak çıkılan bu yoldan asla geri dönmeyeceğiz. Bu sözün altında durup, dünyayı o Amerika’ya da dar etmeliyiz. Ne kadar süper güç olursa olsun, bizim iman dolu yüreğimize karşı hiçbir güç karşı gelemeyeceğini bir kez daha bu kainata göstermeliyiz.

Türkiye, Amerika artık bu saatten sonra Korgeneral H.R. McMaster ‘i, Tellerson’u değil, Trump’un kendisi bile gelse muhatap almamalı. Fırat Kalkanı operasyonu ile Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda son durak Kandil olmalı. Bütün terör bataklığı yuvaları ana merkezleri Kandil dahil kökünden kurutuluncaya kadar Mehmetçik geri gelmemeli.

Ben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın artık bundan sonra da Amerika’yı muhatap alacağını düşünmek bile istemiyorum. Ben Erdoğan’ın, Dişe diş, kana kan, cana da can diyerek bu şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağına inanıyorum.

Eğer bu kararlılıkta en ufak bir ılıma, bir gevşeme, bir tolerans söz konusu olursa bana göre Türkiye son 40 yıllık tarihinin en büyük hatasını yapar. Türkiye olarak Amerika ile sakın pazarlığa oturmayın sakın!..

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları