HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

SİYASET, AFRİN OPERASYONU VE MEHMETCİK.

14 Şubat 2018 Çarşamba Saat: 08:27

Afrin’e yapılan  zeytin dalı operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz. Fıratın doğusu ve batısının ABD eli ile terör örgütlerine verilen ağır silahlar ile kuşatıldığını hep beraber gördük. Ülke içinde PKK, Suriye’nin kuzey bölgesindeki  çeteler ve PYD,DEAŞ,YPG ve PKK ülkemiz için önemli bir tehdittir.

Hedef Türkiye’dir.

Ülkemizin bölünmesi için şartları oluşturmaya çalışan ABD Müttefik bir ülke olmaktan çıkmış adeta hasım bir ülke haline gelmiştir. Kürtlere özgürlük vaatleri aslında umurlarında değildir. Amaçları Ortadoğu’yu ve petrollerini ele geçirmektir. İsrail Devletinin   güvenliğini sağlatmaktır. Kurmuş olduğu bu tuzağa, Emperyalistlerin kemik yalayan itler hemen atlamış ve Türk düşmanlığını derhal göstermişlerdir. Ülkemizin misakı milli sınırları halen bu terör örgütlerinin saldırısı altındadır.

Ülkemiz ne yapacaktı. Bu örgütlere çikolatamı dağıtmalıydı. Hoş geldin mi demeliydi. 

Haklı olarak ülkemizin güneyindeki terör örgütlerine karşı  zeytin dalı operasyonu başlatıldı. Kelleler alacağız, şehitler vereceğiz bu doğal bir durumdur.  1.Dünya harbinde ve Kurtuluş savaşımızda da on binlerce şehitler verdik ama ülkemiz baki kalmıştır.

Evet ülkemiz baki kalmıştır ama bazı şom ağızlılar çenelerini kapatmıyor ki. ÖSO ve TSK Operasyonları birlikte yürütmektedir. Yürütmek mecburiyetinde de. ÖSO araziyi iyi tanımakta, Arazi arama taramaları  yapmakta. TSK nın çevirdiği alanlarda operasyonlar yapmaktadır.  Öso yu eleştirmek askerimize ve bu güçlere zarar vermek demektir.

Afrin operasyonu ülkemiz güvenliği için yapılan bir operasyondur. Siyasiler telkinde bulunmaktan ziyade bu harekata desteklerini açıklamalıdırlar.  Şehitler üzerinden asla siyaset yapılmamalıdır. Bir eli kanda bir eli oy da olanları Türk Halkı seçimlerde değerlendirecektir.  Bizim istediğimiz askerimize ve polisimize hep destek tam destektir.

Afrin operasyonundan sonra da ABD tehdidine rağmen Menbiç operasyonu başlatılmalıdır. Fıratın doğusuna doğru Terör örgütleri itilmelidir.

ABD nin deaş ile yapılan mücadele hikayesi de yalan oldu. PYD nin Afrinde  Deaş militanlarını ceza evlerinden çıkartarak Afrinde Türk lere karşı savaşma emrini vermesi ABD nin izni ile olmuştur.

Güvenlik güçlerimizin morali yüksek olmalıdır ki,  savaşsınlar. Arkasındaki siyasiler it dalaşı yaparsa, bu ülkeye de bu gençlere de  yazık olur.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları