HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KÜLLİYEN YALAN! ÖYLE YAĞMA YOK…

17 Şubat 2018 Cumartesi Saat: 08:11

Amerikan Dışişleri Bakanı Tıllerson’un iki günlük Türkiye ziyaretlerinde yaptığı ikili görüşmelerde külliyen yalan konuştuğu apaçık ortada. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na da verdiği bilgiler ve yaptığı açıklamalarda hiç inandırıcı ve hiç de samimi olmadığı gözlerinden okunuyordu.

Neymiş efendim, gerekirse YPG’yi PKK’ya karşı savaştırabileceklermiş. Neymiş efendim, DEAŞ ile mücadele için YPG’nin Münbiç’te Türk askeri ile birlikte hareket edebileceğini söylemiş. Bir sürü palavra, bir sürü yalan, dolan, entrikayı da beraberinde sıralamış.

Sen evet sen Tıllerson, bu milleti aptal mı zannettin? Sen bu ülkenin başında ki Cumhurbaşkanını, Başbakanını, Genelkurmay başkanlığını, MİT’i bu kadar saf mı zannettin? YPG’nin, PKK/PYD ile birlikte hareket ettiğini dünya biliyor, sağır sultan duydu, biz mi duymadık ve görmedik zannediyorsun?

Bak bu ülke seni gayet nezaketle misafirperver bir üslup ile karşıladı. Eline kanıt olarak görüntüler, fotoğraflar ve belgeler verdi. Üstelik ispatlanmış bir şekilde bu dosyaları çantana koymana rağmen çıkmış YPG’yi PKK’ya karşı savaştırabiliriz diyorsun. Açık açık neden diyemiyorsun peki, biz Amerika olarak PKK’nın kalemini kırdık diye niye diyemiyorsun.

Bozacının şahidi şıracı misali sen daha elini verip kolunu kaptırdığın bu terör örgütlerinden nasıl kurtulacağının hesabını Türkiye üzerinden sonuçlandırmaya çalışmanı bu millet yutmaz. Sen işine gelen terör örgütünü besle, silahlandır, çoğalt, yarında işine gelmediği veya işin bittiğinde birbirlerini ayrı ayrı kırdır ve buna da bizi alet et, öyle yağma yok Tıllerson efendi. Öyle yağma yok.

Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Milleti ile birlikte şanlı bir tarihi olan köklü bir devlettir. Türk Milletinin gözünde PKK/PYD/YPG/DAEŞ/ FETÖ ve bunları gibileri bizim için birer terör örgütüdür. Bunların yanında her kim yer alırsa da onlarda bizim için terör devletidir ve başlıca düşmanımızdır. Siz Amerika olarak, Suriye’de, Irak’ta kimin yanında yer alırsanız alın, karşımıza çıktığınız anda terör örgütlerine yapılan muamelenin aynısı ve mislisiyle cevabınızı alırsınız.

Bundan zerre kadar şüphen olmasın Tıllerson efendi. Haydi güle güle yolun açık olsun. O kadar samimi iseniz elinizi ayağınızı bölgeden tamamen çekin ve Mehmetçiğe de gölge etmeyin, biz sizden başka bir ihsan da istemeyiz.  


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları