HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

MOTOR BAŞA BELA OLACAK

19 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 09:21

Bu orduda caddeler, sokaklar ana arterler yenileniyor. Er yada geç bitecek.Ancak belki insanlar daha rahat bir kaldırımda gezebilmenin keyfini yaşayacak ama sessiz bir tehlikenin farkında olmayacaklar. Ne kamyon ne taksi ne dolmuş. Orduyu bekleyen en tehlikeli araç motorlar.

Özellikle nerden ne zaman çıkacakları belli olmayan servis motorları. Dangalak sanki kumaş mağazasına yemek götürüyor. Alt tarafı bir kuru lahmacun. Ordunun en işlek sokaklarından füze gibi fırlayan motorlar. Sözde müşteri memnuniyeti servis yapıyorlar. Arka koltuklarında bir sele yada kutu siparişi yetiştirmek için ölümü ve öldürmeyi göze almışlar gibi.

Götürdükleri bir lahmacun. Ulan dallama bir lahmacun sipariş edilirmi Ulan dallama bir sipariş gönderilirmi. Şahincili mahallesinden ordunun merkezine bir lahmacun sipariş veren ne kadar dallamaysa bu siparişi motora koydurup şahinciliye gönderende o kadar dallamadır bizim için. Motorlar. Ölüm motorlarına dönüşmek üzere. Bir lahmacuna bir ölüm.. Ehliyetsiz- acemi- yol hal bilmeyenlerin kullandıkları servis motorları.

Tam bir tehlike. Arabalardan farkı yok. Tek farkları olur olmaz deliklerden sokaklardan sorumsuzca geçebilmeleri ve sorumsuzca gaza basabilmeleri. Alt tarafı bir lahmacun yahu. Zıkkım ye. Yesen ne olacak yemesen ne olacak. Bir lahmacunu satsan ne olacak satmasan ne olacak. Teğet çekiyor be motorlar teğet. Çocukların yanından, kadınların yanından, yaşlıların yanından Bir çarpsalar ölüp gidecek garibim. Yahu bu ilde heptenmi insanlık öldü. Bu ilde hiçmi yönetici, trafik, zabıta yok.

Bu hanzo motorcuların kulağını çekip “hasittir lan” diyebilen bir adamdamı yok. Bakın uyarıyorum. Gelecekte orduyu bekleyen en büyük tehlike motorlardır. Sinsi ölüm araçlarıdır. Bir lahmacun- Bir ölüm. Her an bekliyoruz..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları