HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

CHP VE MHP NEREDE?

19 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 09:22

Türkiye’de son günlerde infial yaratan çocuk tecavüz olayları, kadına şiddet vakalarına karşı işlenen suçlarda görülüyor ki mevcut hukuk düzeninde pek caydırıcı cezalar uygulanmıyor.

Çok konuşulan ve spekülasyon konusu dahi olan özellikle çocuk tecavüzleri konusunda hükümetin hukuk konusunda ki yaptırımları belli iken muhalefet kanadından bu konuda cezaların daha da ağırlaştırılması yönünde en ufak bir adım attıklarına da maalesef bir türlü tanık olamıyoruz.

Kanımızı donduran, tüylerimizi diken diken eden, bizleri insanlığımızdan dahi utandıran bu vahim olaylar karşısında maalesef mecliste grubu bulunan ne Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den, ne de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den en ufak bir tepki ve kınama mesajı bile duymadık.

Türkiye’nin süt liman olduğu dönemlerde tek tük yaşanan bu tür olaylar karşısında “İDAM İSTİYORUZ” diyerek yeri göğü inleten MHP ve bu tür olaylar karşısında en ağır cezaların verilmesini talep eden CHP, bugünlerde böylesine hassas bir konu üzerinde neden sus pus olmuşlar anlamış değilim.

Derdimiz kimseyi yermek değil. Derdimiz madem ki mevcut yasalar bu utanç olayları karşısında yetersiz kalıyor. Neden o halde mecliste teklif ve soru önergeleri ile birlikte bu konuda bir düzenleme veya bir çalışma yapmıyorsunuz? Neden mevcut yasaları yeniden irdelemiyorsunuz? Neden Adalet Bakanlığının ve Yasama, Yürütme, Yargı erklerinin bütün organlarını harekete geçirmiyorsunuz?

CHP ve MHP, Türkiye’nin özellikle kanayan yaralarını meclis dışından mı takip ediyor. Şu anda mecliste böylesine önemli bir konuda varlıkları bile hissedilmeyen CHP ve MHP acaba nerede? Diye sorulmaz mı? Yoksa bunlar topyekün kalkıp Afrin’e gittiler de bizim mi haberimiz yok. Olur ya eğer topyekün Afrin’e gitmişlerse boşuna da günahlarını almak istemem doğrusu.

Neredesiniz ey muhalefet nerede? Bakın temsilini yaptığınız Türkiye’de artık tecavüz yaşı yaş sınırı tanımıyor. Bakın yalnız bununla da kalmıyor beşikteki çocuktan tutun 80 yaşında ki nineye kadar, kedisinden tutun köpeğine kadar, sapıklar artık tecavüz ve şiddetlerde yaş, cinsiyet ve hayvan sınırı tanımıyorlar. Neredesiniz ey CHP, neredesiniz ey MHP…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları